U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Functioneel en stijlvolle tuinverlichting
  om langer te genieten

  Verlichting voor tuinen en balkons


  Hoe beter uw tuinverlichting en buitenlampen zijn, hoe meer u kan genieten van een mooie dag. Organiseert u een tuinfeestje, of wilt u ontspannen in uw ligstoel met een boek? Het juiste licht creëert de beste sfeer om samen tijd door te brengen, ongeacht of u een grote tuin hebt of een klein balkon.
  icon_energysaving_outdoor

  Gemakkelijk te installeren


  Installeren van verlichting hoeft niet moeilijk te zijn. Met tuinlampen van Philips kunt u er zeker van zijn dat we er alles aan hebben gedaan om het zo eenvoudig mogelijk te maken. U kunt onze buitenlampen installeren in slechts drie eenvoudige stappen. En daar zijn veel consumenten het mee eens. In feite erkent iedereen die onze producten heeft gemonteerd dat ze gemakkelijk te installeren zijn.*


  (*Bron: Thuisgebruikstest Frankrijk - 2015)

  Icon_LEDincluded_outdoor

  Mooie lichtkwaliteit


  Voor een perfecte afsluiting van een perfecte dag legt u uw benen omhoog en ontspant u zich onder de zachte gloed van rustgevend wit licht. Wit licht helpt u 's avonds heerlijk te ontspannen en volledig van uw buitentruimte te genieten. Onze buitenlampen hebben een constante, gelijkmatige lichtopbrengst met een warmwit licht met een kleurtemperatuur van 2700 kelvin, of een koelwit licht van 4000 kelvin. 
  Icon_high-quality_outdoor

  Speciaal ontworpen voor buitenshuis


  Alle buitenlampen worden gemaakt uit hoge kwaliteitsmaterialen zoals roestvrij staal of aluminium, zodat ze bestend zijn tegen alle weersomstandigheden. Onze buitenverlichting bestaat bovendien zowel uit klassieke als moderne designs, zodat u uw interieurstijl naadloos kan overbrengen naar buiten.

  Probeer uw verlichting uit in een virtuele tuin!

  Ontwerpen van buitenverlichting - tips

  Gebruik indirecte verlichting om uw tuin te laten schitteren

  Indirecte verlichting is geweldig voor het creëren van ambiance, terwijl directe verlichting meer functioneel is. Verberg armaturen achter struikgewas of een haag, of richt uw armaturen op uw terrasmuur om uw situatie het best te benutten. Voorkom altijd dat heldere lampen direct in de zichtlijn van uw bezoekers schijnen om hen niet te verblinden.

  LED-tuinlampen creëren een sprookjesachtig effect

  Afhankelijk van de breedte van uw tuin kunt u extra tuinlampen nodig hebben. Kies voor LED: LED-lampen gaan langer mee en zijn energiezuiniger dan normale gloeilampen. Onze tuinlampen op zonne-energie slaan overdag het vermogen van de zon op zodat u 's avonds lang kunt genieten van mooie sfeerverlichting!

  De Philips Abelia lantaarn kan gemakkelijk worden meegenomen naar waar u ook wilt. Met zowel een kaarslichteffect als sterker licht brengt deze tuinlantaarn sfeer naar uw balkon en tuin.

  Waar plaatst u uw buitenlampen?

   

  Om te verzekeren dat ze naar behoren functioneren, zowel uit beveiligingsoogpunt als voor het comfort, is het belangrijk uw buitenlampen correct te positioneren. Plaatsen die 's nachts absoluut verlicht moeten worden, zijn:

  • toegangsdeuren
  • de garageruimte
  •  hoeken van het huis
  Abelia
  Het licht springt aan wanneer je het nodig hebt!