You are now visiting the Philips lighting website. A localised version is available for you.
Suggesties

  Buitenlampsensor 

  Bekijk wat LED-buitenverlichting kan doen

  Video - Breng een tuin 's nachts tot leven
  Breng een tuin 's nachts tot leven

  Berlijn

  Breng een tuin
  's avonds tot leven

  Buitenlampen met bewegings- & lichtsensors

  Een buitenlamp met sensor biedt heel wat voordelen. U hebt niet alleen de keuze uit lampen met bewegingssensors, maar ook buitenlampen met dag/nacht-sensors. Die helpen u een hele hoop energie te besparen doordat de lampen alleen inschakelen als u ze nodig hebt.

   

  Wordt het donker? Dan is dat het moment waarop de buitenlampen automatisch aangaan dankzij de lichtsensors. Moet u in het donker snel even naar het tuinhuisje of de schuur? De buitenlampsensor verzekert altijd dat het pad voor u verlicht is. Licht als het nodig is: echt handig!

   

  Buitenlampen met sensors - van design- tot klassieke buitenverlichting

  Kiezen voor Philips buitenverlichting met bewegingssensor betekent dat u kiest voor een mooie en praktische tuin terwijl u tegelijk enrgie bespaart en zich veiliger voelt. Buitenverlichting in combinatie met een bewegingssensor verzekert dat het licht alleen wordt ingeschakeld als dat nodig is. Afgezien daarvan kunnen onze tuinlampen met lichtsensor in vergelijking met traditionele verlichting tot 80% besparen op de energiekosten.

   

  Bovendien is er een brede reeks waar u uit kunt kiezen. Een tuin in moderne stijl met designbuitenverlichting? Of geeft u de voorkeur aan een meer traditionele tuin met rustieke verlichting? De keuze is aan u! Onze verschillende collecties maken het gemakkelijk het juiste type verlichting te kiezen, passend bij elk hoekje in uw tuin.

   

  Een beetje inspiratie nodig? Bekijk dan onze tips voor tuinverlichting!

   

  Buitenverlichting met een sensor verhoogt ook de veiligheid. De lampen gaan aan als u thuiskomt, zodat u probleemloos uw oprit kunt gebruiken. Inbrekers staan voor een onaangename verassing als ze de lamp met bewegingssensor activeren. Elke beweging wordt gedetecteerd en dat kunt u zien als de buitenverlichting automatisch gaat branden. Geen problemen meer om in het donker de hond of de kat te vinden. Dieren kunnen zich niet langer in het donker verschuilen dankzij de bewegingssensors.

  De juiste verlichting voor elk type tuin!

  Nog steeds niet overtuigd van de voordelen van Philips buitenverlichting? Ontdek onze brede reeks tuinlampen met bewegingssensors en dag/nacht-sensors.