U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

   

   

   

  Geniet van uw

  geweldige buitenomgeving

  Bekijk wat LED-buitenverlichting kan doen

   Make-over van tuin in Berlijn door Philips Lighting, myGarden-steekpin
  Breng een tuin 's nachts tot leven
  Make-over van tuin in Berlijn door Philips Lighting, myGarden-steekpin

  Bekijk wat buitenverlichting kan doen

  De eerste warme stralen van de lentezon verleiden de meesten van ons om weer naar de tuin te gaan. Dat is iets natuurlijks: de dagen worden langer en de zwoele (zomer)avonden maken het aantrekkelijk buiten te zijn. Goede buitenverlichting die tevens energiezuinig is, helpt de tuin tot een geweldige plaats te maken voor samenzijn en ontspannen.

   

  Het woord 'buitenverlichting' brengt niet echt de kwaliteit en vormgeving over van de reeks armaturen in de Ecomoods Outdoor-collectie. Nog afgezien van de aantrekkelijke voordelen op het gebied van energieverbruik wordt onze buitenverlichting vervaardigd met hoogwaardige, duurzame materialen. En laten we vooral ook de hedendaagse vormgeving van de exterieurverlichting niet vergeten.

   

  Onvergetelijke zomeravonden met stijlvolle buitenverlichting

  Barbecues, tuinfeestjes, avondlijke picknicks enz. Dankzij de Ecomoods buitenverlichting wordt de tuin op die zwoele zomeravonden omgevormd tot de beste plaats om samen te komen met uw familie en vrienden. Met de warme, witte gloed van de exterieurverlichting kunt u tot laat in de avond op de patio blijven en van de tuin genieten. En dat natuurlijk op een milieuvriendelijke manier.

   

  Naast hun de schoonheid en het stijlvolle ontwerp van de exterieurverlichting, die tevens robuust en waterdicht is, zijn de Ecomoods tuinlampen ook goed voor uw portemonnee. De energiezuinige verlichting kan tot 80% besparen in vergelijking met traditionele types verlichting. Er is een grote reeks buitenverlichtingsarmaturen, dus er is altijd voor elk tuintype wel iets te vinden.

  Een lamp naast de achterdeur of een plafondlamp boven de veranda is altijd handig. U hoeft er slechts een paar kaarsen aan toe te voegen om uw patio klaar te maken voor een lange en plezierige zomeravond. En wilt u 's avonds ook van de rest van uw tuin genieten? Dan kunt u het tuinpad of de tuin zelf verlichten met mooie spotlights in de bodem of armaturen op consoles. De vijver en de bloembedden zien er ook fantastisch uit onder spotlights.

   

  Hebt u een beetje inspiratie nodig voor het ontwerpen van uw buiten- tuinverlichting? Neem dan een kijkje bij onze praktische tips voor tuinverlichting.

   

  Lees verder over LED-buitenverlichting

  Populaire producten