U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Hoe meer je dimt,
  hoe warmer het licht

  WarmGlow

  WarmGlow

  Breng een warme sfeer in huis met Philips WarmGlow. Met de dimfunctie kan je het licht geleidelijk dimmen tot de warme tinten van traditionele lampen. In tegenstelling tot standaard-LED's geven deze Philips-lampen met de vertrouwde vorm een dimbare warme gloed, waarmee je gewone functionele verlichting kunt omtoveren in uitnodigende warme sfeerverlichting. Hoe meer je dimt, hoe warmer het licht. 

  WarmGlow

  Welke lamp past bij jouw toepassing? Er zijn tal van mogelijkheden en wij helpen je graag kiezen
  WarmGlow YouTube-video

  WarmGlow


  Thuis is waar je gezin werkt en speelt, ontspant en gasten ontvangt. Met de Philips LED-lampen met een dimbare warme gloed zie je nu duidelijk het verschil. Je kan je kamerverlichting aan diverse taken aanpassen, zodat je altijd het juiste
  licht hebt. Klik op de video voor meer informatie

  In de spotlights

  WarmGlow

  Welke lamp past bij jouw toepassing? Er zijn tal van mogelijkheden en wij helpen je graag kiezen

  WarmGlow

  WarmGlow


  Bepaal zelf je sfeer met slechts 1 lamp en je bestaande schakelaar.  Kies 1 van de 3 lichtinstellingen zonder dat je daarvoor een dimmer nodig hebt! Er is dus geen installatiewerk nodig!

   

  Wij helpen je graag de juiste sfeerverlichting te kiezen

  WarmGlow

  WarmGlow

  Of je nu de juiste sfeer wilt creëren, het perfecte licht wilt vinden om bij te werken of met prachtige lichteffecten je eigen verlichtingsstijl wilt creëren: Philips laat zien wat het juiste licht kan doen voor je huis en je leven, en helpt je het juiste licht te kiezen voor al je verlichtingsbehoeften.
  Dim je licht tot het niveau dat bij jouw situatie past

  WarmGlow

  WarmGlow

  Philips heeft het meest uitgebreide assortiment lampen die passen bij jouw verlichtingsbehoeften. Ben je op zoek naar basislicht om een ruimte te verlichten, of ben je op zoek naar een warm sfeerlicht om je woning gezelliger te maken? Twijfel je tussen LED, halogeen of een spaarlamp? Philips heeft het allemaal en helpt je graag bij het kiezen van het juiste licht. Dankzij de nieuwe Bulb Advisor tool maak je altijd de juiste keuze.