Meer merken van

Hoe meer je dimt,
hoe warmer het licht

WarmGlow

WarmGlow

Breng een warme sfeer in huis met Philips WarmGlow. Met de dimfunctie kan je het licht geleidelijk dimmen tot de warme tinten van traditionele lampen. In tegenstelling tot standaard-LED's geven deze Philips-lampen met de vertrouwde vorm een dimbare warme gloed, waarmee je gewone functionele verlichting kunt omtoveren in uitnodigende warme sfeerverlichting. Hoe meer je dimt, hoe warmer het licht. 

WarmGlow

Welke lamp past bij jouw toepassing? Er zijn tal van mogelijkheden en wij helpen je graag kiezen
WarmGlow YouTube-video

WarmGlow


Thuis is waar je gezin werkt en speelt, ontspant en gasten ontvangt. Met de Philips LED-lampen met een dimbare warme gloed zie je nu duidelijk het verschil. Je kan je kamerverlichting aan diverse taken aanpassen, zodat je altijd het juiste
licht hebt. Klik op de video voor meer informatie

In de spotlights

WarmGlow

Welke lamp past bij jouw toepassing? Er zijn tal van mogelijkheden en wij helpen je graag kiezen

WarmGlow

WarmGlow


Bepaal zelf je sfeer met slechts 1 lamp en je bestaande schakelaar.  Kies 1 van de 3 lichtinstellingen zonder dat je daarvoor een dimmer nodig hebt! Er is dus geen installatiewerk nodig!

 

Wij helpen je graag de juiste sfeerverlichting te kiezen

WarmGlow

WarmGlow

Of je nu de juiste sfeer wilt creëren, het perfecte licht wilt vinden om bij te werken of met prachtige lichteffecten je eigen verlichtingsstijl wilt creëren: Philips laat zien wat het juiste licht kan doen voor je huis en je leven, en helpt je het juiste licht te kiezen voor al je verlichtingsbehoeften.
Dim je licht tot het niveau dat bij jouw situatie past

WarmGlow

WarmGlow

Philips heeft het meest uitgebreide assortiment lampen die passen bij jouw verlichtingsbehoeften. Ben je op zoek naar basislicht om een ruimte te verlichten, of ben je op zoek naar een warm sfeerlicht om je woning gezelliger te maken? Twijfel je tussen LED, halogeen of een spaarlamp? Philips heeft het allemaal en helpt je graag bij het kiezen van het juiste licht. Dankzij de nieuwe Bulb Advisor tool maak je altijd de juiste keuze.