Suggesties

  Functioneel

  Inbouwspot

  DIVE SL261, Chroom, Dimmen 8718699789619 Soortgelijke producten zoeken
  • Creëer de perfecte sfeer met hoogwaardig dimbaar licht.

   8718699789619

   Functioneel

   Inbouwspot

   8718699789619 Soortgelijke producten zoeken

   Creëer de perfecte stemming met dimbare Philips LED-inbouwspots waarmee u uw lampen gemakkelijk kunt dimmen van helder licht naar gezellige sfeerverlichting. Bekijk alle voordelen

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Creëer de perfecte sfeer met hoogwaardig dimbaar licht.

  Met EyeComfort, voor verlichting die aangenaam voor uw ogen is.

  • EyeComfort - licht dat prettig voor de ogen is

   Licht van slechte kwaliteit kan zorgen voor vermoeide ogen. We spenderen allemaal veel tijd binnen door, daarom is het belangrijker dan ooit dat uw huis goed verlicht is. Onze producten voldoen aan de strengste testcriteria voor onder andere flikkering, stroboscoopeffecten, verblinding, kleurweergave en dimeffecten, zodat ze voldoen aan de EyeComfort-eisen. Philips LED-lampen geven niet alleen comfortabel licht, maar blijven dat ook doen gedurende hun hele levensduur. Ze geven meer dan tien jaar consistente lichtkwaliteit, uitvoer en kleur. Stap over naar licht dat prettig voor de ogen is. Uw ogen zullen u dankbaar zijn.

  • Lange levensduur tot wel 15.000 uur

   Dankzij Philips LED-technologie gaat uw product tot wel 15.000 uur mee.

  • Decoratieve metallic afwerking

   Eigentijdse metallic afwerking zorgt voor een moderne uitstraling.

  • Vochtbestendig

   Dit product is vochtbestendig. Dat betekent dat je het veilig kunt gebruiken in de badkamer, de keuken, op het balkon of in andere vochtige ruimten.

  • Heldere en gerichte straal

   Richt het licht op voorwerpen, bijvoorbeeld een eettafel of een andere aspect van het interieur om de aandacht te vestigen op specifieke stijlen.

  • Dimbaar

   U kunt de sfeer aanpassen door het LED-helderheidsniveau te verminderen, van helderwit licht naar een gezellige gloed - zoals bij traditionele lampen.

  Alle specificaties bekijken
  • Ontworpen voor uw oogcomfort. Ga naar www.philips.com/eyecomfort voor knippereffecten, stroboscoopeffecten en andere criteria. Ook vindt u daar productgegevens.