Suggesties

  Functioneel

  Plafondlamp

  SPRAY CL260, Zilver 8718699777319 Soortgelijke producten zoeken
  • Comfortabel LED-licht dat aangenaam is voor uw ogen

   8718699777319

   Functioneel

   Plafondlamp

   8718699777319 Soortgelijke producten zoeken

   Philips LED-verlichting levert licht dat is ontworpen voor het comfort van uw ogen. Bekijk alle voordelen

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Comfortabel LED-licht dat aangenaam is voor uw ogen

  • EyeComfort - licht dat prettig voor de ogen is

   Licht van slechte kwaliteit kan zorgen voor vermoeide ogen. We spenderen allemaal veel tijd binnen door, daarom is het belangrijker dan ooit dat uw huis goed verlicht is. Onze producten voldoen aan de strengste testcriteria voor onder andere flikkering, stroboscoopeffecten, verblinding, kleurweergave en dimeffecten, zodat ze voldoen aan de EyeComfort-eisen. Philips LED-lampen geven niet alleen comfortabel licht, maar blijven dat ook doen gedurende hun hele levensduur. Ze geven meer dan tien jaar consistente lichtkwaliteit, uitvoer en kleur. Stap over naar licht dat prettig voor de ogen is. Uw ogen zullen u dankbaar zijn.

  • Lange levensduur tot wel 15.000 uur

   Dankzij Philips LED-technologie gaat uw product tot wel 15.000 uur mee.

  • Gemakkelijk te reinigen

   Dankzij de gladde en gemakkelijk te reinigen materialen ziet je huis er altijd piekfijn uit, van de vloer tot aan het plafond.

  • Eenvoudige installatie

   Eenvoudig te installeren. Bevestig of hang de lamp aan de muur of het plafond, steek de stekker in het stopcontact en de lamp is klaar voor gebruik.

  • Vochtbestendig

   Dit product is vochtbestendig. Dat betekent dat je het veilig kunt gebruiken in de badkamer, de keuken, op het balkon of in andere vochtige ruimten.

  Alle specificaties bekijken
  • Ontworpen voor uw oogcomfort. Ga naar www.philips.com/eyecomfort voor knippereffecten, stroboscoopeffecten en andere criteria. Ook vind je daar productgegevens.