Suggesties

  Functioneel

  Plafondlamp

  Ozziet CL570, White, Dimmen 8719514432062 Soortgelijke producten zoeken
  • Eén lamp. Twee lichtzones. Drie instellingen.

   8719514432062

   Functioneel

   Plafondlamp

   8719514432062 Soortgelijke producten zoeken

   Deze slanke, witte Philips plafondlamp is geschikt voor elk type plafond. De strakke, ronde lijnen van de hoofdlamp worden benadrukt door randverlichting. De lamp heeft 3 unieke koelwitte lichtinstellingen van 2700K en creërt een prachtig, gelijkmatig lichteffect. De lamp is beschikbaar in 3 formaten en is daarom geschikt voor elke ruimte in huis. De handige geheugenfunctie slaat je laatste lichtinstellingen op. De Ozziet plafondlamp is altijd mooi, zowel aan als uit. Bekijk alle voordelen

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Eén lamp. Twee lichtzones. Drie instellingen.

  Met geheugenfunctie om je laatste lichtinstelling op te roepen.

  • Perfect voor ontspanning en een praatje

   De woonkamer is het hart van elk huis, een plek waar de bewoners samenkomen en gasten ontvangen. De verlichting voor deze leefruimte en slaapkamer moet flexibel zijn en gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de verschillende momenten van de dag. Nauwkeurige plaatsing van verschillende lichtbronnen en spelen met lichtlagen helpt een ruimtelijk gevoel te scheppen en de kamer een warme en uitnodigende sfeer te geven.

  • Sla jouw favoriete modus op zodat je deze gemakkelijk kunt selecteren

   Of je nu de voorkeur geeft aan een warme gloed voor gezellige avonden of een helder wit licht voor de concentratie, het systeem slaat jouw favorieten op, zodat je ze makkelijk kunt selecteren.

  • Eenvoudige installatie

   Eenvoudig te installeren. Bevestig of hang de lamp aan de muur of het plafond, steek de stekker in het stopcontact en de lamp is klaar voor gebruik.

  • Superslank ontwerp

   Slank ontwerp, ideaal voor kamers met een laag plafond, valt gelijk met het oppervlak.

  • Twee lichtzones

   Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de sfeer in je woonkamer aan te passen. Met de Philips SceneSwitch LED-plafondlamp met twee lichtrightingen kun je gemakkelijk de sfeer bepalen met drie unieke instellingen. Door de combinatie van hoofd- en linaire randverlichting beschik je over opties die perfect zijn voor de momenten waarop je samenkomt met anderen, moet concentreren of wanneer je gezelligheid wilt creëren. Er is geen dimmer of installatie nodig, je hebt alleen jouw bestaande schakelaar nodig.

  Alle specificaties bekijken
  • Ontworpen voor uw oogcomfort. Ga naar www.philips.com/eyecomfort voor knippereffecten, stroboscoopeffecten en andere criteria. Ook vind je daar productgegevens.