Suggesties

  Functioneel

  Tafellamp

  DSK602 30-55 K, Donkergrijs, Stapsgewijs dimmen 8719514431195 Soortgelijke producten zoeken
  • Comfortabel LED-licht dat aangenaam is voor je ogen

   8719514431195

   Functioneel

   Tafellamp

   8719514431195 Soortgelijke producten zoeken

   Door het robuuste ontwerp en de optimale prestaties is de Philips LED Performance bureaulamp de perfecte lamp om elke ruimte in huis te voorzien van kwaliteit en helderheid. Comfortabel licht dat prettig is voor je ogen. Bekijk alle voordelen

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Comfortabel LED-licht dat aangenaam is voor je ogen

  Met EyeComfort, voor licht dat aangenaam is voor je ogen.

  • Stapsgewijs dimmen

   Kies uit verschillende dimniveaus om de juiste sfeer van het moment te creëren.

  • EyeComfort - licht dat prettig voor de ogen is

   Licht van slechte kwaliteit kan zorgen voor vermoeide ogen. We spenderen allemaal veel tijd binnen door, daarom is het belangrijker dan ooit dat uw huis goed verlicht is. Onze producten voldoen aan de strengste testcriteria voor onder andere flikkering, stroboscoopeffecten, verblinding, kleurweergave en dimeffecten, zodat ze voldoen aan de EyeComfort-eisen. Philips LED-lampen geven niet alleen comfortabel licht, maar blijven dat ook doen gedurende hun hele levensduur. Ze geven meer dan tien jaar consistente lichtkwaliteit, uitvoer en kleur. Stap over naar licht dat prettig voor de ogen is. Uw ogen zullen u dankbaar zijn.

  • SceneSwitch Color Change

   Met SceneSwitch Color Change kunt u de algemene sfeer van een leefruimte thuis instellen. Blijf geconcentreerd met koel daglicht, wees productiever met koelwit licht of ontspan u met warmwit licht. Zo kan u de lampen in huis zo instellen op basis wat u aan het doen bent.

  Alle specificaties bekijken
  • Ontworpen voor uw oogcomfort. Ga naar www.philips.com/eyecomfort voor knippereffecten, stroboscoopeffecten en andere criteria. Ook vind je daar productgegevens.