Suggesties

  Led

  Kaarslamp en kogellamp

  2, 3 W - 40 W, E14 8719514435759 Soortgelijke producten zoeken
  • Heldere LED-verlichting met uitstekende lichtkwaliteit

   8719514435759
   voor meer informatie, download here

   Led

   Kaarslamp en kogellamp

   8719514435759 Soortgelijke producten zoeken

   LED-lampen van Philips geven schitterend, warmwit licht, gaan uitzonderlijk lang mee en zorgen onmiddellijk voor een grote energiebesparing. De lamp heeft een puur en elegant ontwerp en is de perfecte vervanging voor heldere gloeilampen. Bekijk alle voordelen

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Heldere LED-verlichting met uitstekende lichtkwaliteit

  Creëer een warme, gezellige sfeer

  • Ontworpen voor uw oogcomfort

   Ontworpen voor uw oogcomfort

   Harde verlichting is vermoeiend voor de ogen. Te fel licht is verblindend. Te zacht licht geeft flikkering. U kunt nu uw omgeving aangenaam verlichten met LED's die comfortabel zijn voor uw ogen en de perfecte sfeer in huis creëren.

  • Klassieke glas LED

   De look waar je van houdt, de prestaties die je verwacht. Klassieke designs met helder glas die het prachtige sprankelende licht van traditionele gloeilampen nabootsen. Voor de perfecte vormgeving in je hele huis.

  • Beter voor uw portemonnee en de planeet

   LED-technologie bespaart tot 90% energie in vergelijking met een standaardlamp. Daardoor betaalt de lamp zichzelf terug en bespaart u jarenlang geld. Bovendien draagt de lamp bij aan een beter milieu.

  • Lamp met lange levensduur - gaat tot 50 jaar mee

   Met een levensduur van maximaal 50.000 uur heb je minder gedoe, omdat de lampen minder vaak hoeven te worden vervangen en geniet je meer dan 50 jaar van mooi licht.

  Alle specificaties bekijken
  • Ontworpen voor uw oogcomfort. Ga naar www.philips.com/eyecomfort voor knippereffecten, stroboscoopeffecten en andere criteria. Ook vind je daar productgegevens.