Suggesties

  LED

  Lamp (dimbaar)

  6, 5 W - 25 W, E27, Wit, Dimmen 8718699666606 Soortgelijke producten zoeken
  • Een design dat gezien mag worden

   8718699666606
   voor meer informatie, download here

   LED

   Lamp (dimbaar)

   8718699666606 Soortgelijke producten zoeken

   De slanke en krachtige lampen uit de nieuwe Philips Deco LED Giant Modern-collectie bieden een pure en minimalistische verlichtingservaring die uw interieur accentueert. Bekijk alle voordelen

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Een design dat gezien mag worden

  altijd mooi, aan én uit

  • Ontworpen voor uw oogcomfort

   Ontworpen voor uw oogcomfort

   Harde verlichting is vermoeiend voor de ogen. Te fel licht is verblindend. Te zacht licht geeft flikkering. U kunt nu uw omgeving aangenaam verlichten met LED's die comfortabel zijn voor uw ogen en de perfecte sfeer in huis creëren.

  • Buizen met lange levensduur - gaan tot 15 jaar mee

   Buizen met lange levensduur - gaan tot 15 jaar mee

   Met een levensduur van 15.000 uur hebt u minder gedoe, omdat de buizen minder vaak hoeven te worden vervangen, en geniet u meer dan 15 jaar van een ideale verlichtingsoplossing.

  • Koel vitaliserend licht

   Koel vitaliserend licht

   Deze lamp heeft een kleurtemperatuur van 3500 K en voorziet u van een koel, vitaliserend licht, perfect voor het creëren van een uitnodigende sfeer om vrienden te ontvangen of te ontspannen met een boek.

  • Dezelfde vorm en formaat als de standaardgloeilamp

   Deze energiebesparende LED-lamp heeft een fraai ontwerp en een vertrouwde vorm. De lamp is de perfecte duurzame vervanging voor traditionele gloeilampen.

  • Beter voor uw portemonnee en de planeet

   LED-technologie bespaart tot 90% energie in vergelijking met een standaardlamp. Daardoor betaalt de lamp zichzelf terug en bespaart u jarenlang geld. Bovendien draagt de lamp bij aan een beter milieu.

  Alle specificaties bekijken
  • Ontworpen voor uw oogcomfort. Ga naar www.philips.com/eyecomfort voor knippereffecten, stroboscoopeffecten en andere criteria. Ook vindt u daar productgegevens.