Suggesties

  Led

  Spot

  4, 9 W - 65 W, GU10, White 8719514308770 Soortgelijke producten zoeken
  • Ervaar warmwitte LED-verlichting

   8719514308770
   voor meer informatie, download here

   Led

   Spot

   8719514308770 Soortgelijke producten zoeken

   LED-lampen van Philips geven prachtig, extra warm licht, gaan uitzonderlijk lang mee en zorgen onmiddellijk voor een grote energiebesparing. Dankzij de kleurtemperatuur die vergelijkbaar is met een vlam, is deze lamp ideaal voor het creëren van een gezellige sfeer. Bekijk alle voordelen

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Ervaar warmwitte LED-verlichting

  Creëer een warme, gezellige sfeer

  • Perfect voor accentverlichting

   Perfect voor accentverlichting

   Deze LED-spot die moderne verlichting levert met een vertrouwde lichtopbrengst onder een grote hoek (36 graden), is geschikt voor zowel accentverlichting als algemene verlichting. Hij kan gebruikt worden in inbouw- en spanningsrailarmaturen en is ideaal voor gebruik in keukens, verlichting van keukeneilanden, woonkamers en eetkamers.

  • Koel vitaliserend licht

   Koel vitaliserend licht

   Deze lamp heeft een kleurtemperatuur van 3500 K en voorziet u van een koel, vitaliserend licht, perfect voor het creëren van een uitnodigende sfeer om vrienden te ontvangen of te ontspannen met een boek.

  • Dezelfde vorm en formaat als halogeenreflectorlampen

   Dezelfde vorm en formaat als halogeenreflectorlampen

   Met zijn mooie vormgeving en vertrouwde afmetingen is dit de LED-reflectorlamp voor moderne verlichting. De perfecte duurzame vervanger voor traditionele halogeenreflectorlampen.

  Alle specificaties bekijken
  • Ontworpen voor uw oogcomfort. Ga naar www.philips.com/eyecomfort voor knippereffecten, stroboscoopeffecten en andere criteria. Ook vind je daar productgegevens.