Suggesties

  Linea

  Wandlamp

  SHELLLINE 3000K, wit, LED 3123831P1 Soortgelijke producten zoeken
  • Licht en ontspannen

   31238/31/P1

   Linea

   Wandlamp

   31238/31/P1 Soortgelijke producten zoeken

   Philips myLiving Decolinea Shellline wand-buislamp combineert prestaties en vormgeving in het eenvoudige ontwerp. Met duurzame LED-technologie en tot wel 15.000 branduren is deze lamp de ideale vervanging van de traditionele T5-buis. Bekijk alle voordelen

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Licht en ontspannen

  Lijnverlichting met net dat beetje extra

  • LED-lamp van topkwaliteit

   LED-lamp van topkwaliteit

   De ingebouwde LED-lamp is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in uw huis.

  • Philips biedt standaard een garantie van 5 jaar op deze geïntegreerde LED-binnenverlichting.

   Philips biedt standaard een garantie van 5 jaar op deze geïntegreerde LED-binnenverlichting.

   Naast de standaard 2 jaar garantie op deze lamp biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op alle geïntegreerde LED-verlichting.

  • Energiezuinig

   Energiezuinig

   Deze energiebesparende Philips lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

  • Lange levensduur - tot 15 jaar

   Lange levensduur - tot 15 jaar

   Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. De geïntegreerde LED's in deze LED-lamp van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 15.000 uur (dit staat gelijk aan 15 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur/dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Dit geeft een prettig gevoel: u hoeft u nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en je kunt thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

  Alle specificaties bekijken