Suggesties

  myBathroom

  Inbouwspot

  DREAMINESS, chroom, LED 5900811P0 Soortgelijke producten zoeken
  • Bekijk uzelf op uw best met mooi natuurlijk licht

   59008/11/P0

   myBathroom

   Inbouwspot

   59008/11/P0 Soortgelijke producten zoeken

   Ontvlucht de buitenwereld met een heerlijk bad. De Philips myBathroom Dreaminess inbouwspot geeft een perfect warm licht in uw badkamer. Deze lamp, gemaakt voor een vochtige omgeving, benadrukt natuurlijke kleuren. Bekijk alle voordelen

   Aanbevolen verkoopprijs: 99,95 €

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Bekijk uzelf op uw best met mooi natuurlijk licht

  • Realistische huidkleur dankzij de uitstekende lichtkwaliteit

   Realistische huidkleur dankzij de uitstekende lichtkwaliteit

   Deze badkamerlamp van Philips laat kleuren weerspiegelen op een natuurlijke en nauwkeurige manier, net zoals de zon dat zou doen.

  • LED-lamp van topkwaliteit

   LED-lamp van topkwaliteit

   De ingebouwde LED-lamp is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in uw huis.

  • Philips biedt standaard een garantie van 5 jaar op deze geïntegreerde LED-binnenverlichting.

   Philips biedt standaard een garantie van 5 jaar op deze geïntegreerde LED-binnenverlichting.

   Naast de standaard 2 jaar garantie op deze lamp biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op alle geïntegreerde LED-verlichting.

  • Warmwit licht

   Warmwit licht

   Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp van Philips geeft warmwit licht voor een gezellige sfeer.

  • Compatibel met de meeste dimmers

   Compatibel met de meeste dimmers

   Deze Philips LED-lamp bevat de nieuwste LED-technologie die met de meeste dimmers kan worden gebruikt. Gebruik gewoon de dimmer die u al hebt of elk ander type dimmer!

  • Energiezuinig

   Energiezuinig

   Deze energiebesparende Philips lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

  • IP 65, ideaal voor doucheverlichting

   IP 65, ideaal voor doucheverlichting

   Deze Philips badkamerlamp is speciaal voor vochtige buitenomgevingen ontworpen en is uitvoerig getest op waterbestendigheid. Het IP-niveau wordt aangegeven met twee cijfers: het eerste cijfer geeft het beschermingsniveau tegen stof aan en het tweede cijfer geeft de vochtbestendigheid aan. Deze lamp is met IP65 ontworpen: hij is geschikt als doucheverlichting.

  • Hoogwaardige materialen

   Deze lamp is gemaakt van hoogwaardige materialen met een superieure afwerking. Dit zorgt voor een solide en duurzaam product dat een aanwinst is voor uw huis en vele jaren meegaat.

  Alle specificaties bekijken
  • Ontworpen voor uw oogcomfort. Ga naar www.philips.com/eyecomfort voor knippereffecten, stroboscoopeffecten en andere criteria. Ook vindt u daar productgegevens.