Suggesties

  myBathroom

  Plafondlamp

  WATERLILY, white, LED 3304431P0 Soortgelijke producten zoeken
  • Bekijk uzelf op uw best met mooi natuurlijk licht

   33044/31/P0

   myBathroom

   Plafondlamp

   33044/31/P0 Soortgelijke producten zoeken

   Ontvlucht de buitenwereld met een heerlijk bad. De Philips myBathroom Waterlily plafondlamp geeft een perfect warm licht in uw badkamer. Deze lamp, gemaakt voor een vochtige omgeving, benadrukt natuurlijke kleuren. Bekijk alle voordelen

   Aanbevolen verkoopprijs: 59,95 €

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Bekijk uzelf op uw best met mooi natuurlijk licht

  • Realistische huidkleur dankzij de uitstekende lichtkwaliteit

   Realistische huidkleur dankzij de uitstekende lichtkwaliteit

   Deze badkamerlamp van Philips laat kleuren weerspiegelen op een natuurlijke en nauwkeurige manier, net zoals de zon dat zou doen.

  • Philips biedt standaard een garantie van 5 jaar op deze geïntegreerde LED-binnenverlichting.

   Philips biedt standaard een garantie van 5 jaar op deze geïntegreerde LED-binnenverlichting.

   Naast de standaard 2 jaar garantie op deze lamp biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op alle geïntegreerde LED-verlichting.

  • Energiezuinig

   Energiezuinig

   Deze energiebesparende Philips lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

  • IP44, perfect geschikt voor uw badkamer

   IP44, perfect geschikt voor uw badkamer

   Deze Philips badkamerlamp is speciaal voor vochtige omgevingen ontworpen en is uitvoerig getest op waterbestendigheid. Het IP-niveau wordt aangegeven met twee cijfers: het eerste cijfer geeft het beschermingsniveau tegen stof aan en het tweede cijfer geeft de vochtbestendigheid aan. Deze lamp is met IP44 ontworpen: spatwaterdicht en ideaal voor gebruik in de badkamer.

  • Lange levensduur - tot 25 jaar

   Lange levensduur - tot 25 jaar

   Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. De LED's in deze LED-lamp van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 25.000 uur (dit staat gelijk aan 25 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Dit geeft een prettig gevoel: u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en u kunt thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

  • Hoogwaardige materialen

   Deze lamp is gemaakt van hoogwaardige materialen met een superieure afwerking. Dit zorgt voor een solide en duurzaam product dat een aanwinst is voor uw huis en vele jaren meegaat.

  Alle specificaties bekijken