Meer merken van

 • Ook 's avonds en 's nachts licht in uw tuin

  17356/47/P0

  Inbouwspot

  17356/47/P0 Soortgelijke producten zoeken

  De stevige Philips myGarden Crust LED-inbouwspot in roestvrij staal markeert opritten zonder afbreuk te doen aan de look van uw tuin. De hoogwaardige materialen en de Philips LED's zijn een garantie voor minimaal onderhoud na installatie. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: 44,95 €

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Ook 's avonds en 's nachts licht in uw tuin

 • Energiezuinig

  Energiezuinig

  Deze Philips verlichting bespaart energie in vergelijking met traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

 • IP67 - weerbestendig

  IP67 - weerbestendig

  Deze Philips-buitenverlichting is speciaal voor vochtige buitenomgevingen ontworpen en is uitvoerig getest op waterbestendigheid. Het IP-niveau wordt aangegeven met twee cijfers: het eerste cijfer geeft het beschermingsniveau tegen stof aan en het tweede cijfer geeft de vochtbestendigheid aan. Deze verlichting is met IP67 ontworpen: hij is beschermd tegen tijdelijk onderdompelen en ideaal voor het verlichten van paden en opritten. U kunt er zelfs overheen rijden.

 • Eenvoudige installatie

  Eenvoudige installatie

  Het installeren van een armatuur kan soms lastig zijn, maar bij deze Philips Outdoor lamp is er specifiek op gelet dat het product makkelijk en snel kan worden geïnstalleerd. Het product wordt geleverd met een torxsleutel voor de installatie.

 • Philips biedt 5 jaar garantie op de LED-module en -driver

  Philips biedt 5 jaar garantie op de LED-module en -driver

  Naast de standaard 2 jaar garantie op deze lamp biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op het LED-systeem, oftewel de LED-module en -driver in deze lamp.

 • Lange levensduur - tot 25 jaar

  Lange levensduur - tot 25 jaar

  Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. De LED's in deze LED-lamp van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 25.000 uur (dit staat gelijk aan 25 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Dit geeft een prettig gevoel: u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en u kunt thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

 • Hoogwaardig roestvrij staal en synthetische materialen

  Deze Philips lamp is speciaal voor buiten gemaakt. Hij is duurzaam en heeft een lange levensduur, zodat hij uw tuin elke nacht kan verlichten. Hij is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en synthetische materialen.

 • LED-licht van topkwaliteit

  De LED-lamp die bij deze Philips-lamp wordt meegeleverd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in je huis.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.