Meer merken van

  • Mooi licht voor buiten

   16355/87/16
   voor meer informatie, download here

   myGarden

   Wandlamp

   16355/87/16 Soortgelijke producten zoeken

   Krachtige eenvoud in een unieke vorm. Deze minimalistische Philips wandlamp, gemaakt van hoogwaardig grijs aluminium, geeft een krachtig en warmwit LED-licht dat ideaal is voor het verlichten van tuinpaden en terrassen. Bekijk alle voordelen

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Mooi licht voor buiten

  Moderne buitenverlichting

  • Krachtige LED

   Krachtige LED

   Philips buitenverlichting maakt gebruik van de allernieuwste geavanceerde LED-technologie en staat garant voor kwaliteitsverlichting, een grote lichtsterkte en een lange levensduur.

  • Extreem lange levensduur

   Extreem lange levensduur

   Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. LED-lampen van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 20.000 uur (dit staat gelijk aan 20 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Met de LED-lampen van Philips hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en kunt u thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

  • Gericht licht voor paden en terrassen

   Gericht licht voor paden en terrassen

   Deze buitenverlichting met een bundelhoek van 40° is dankzij de krachtige lichtstralen ideaal voor het verlichten van paden, deuropeningen enz.

  • Elegante en duurzame materialen

   Elegante en duurzame materialen

   Philips buitenverlichting is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen zoals aluminium en roestvrij staal, zodat de producten er jaar in jaar uit goed uit blijven zijn.

  • IP 44, ontworpen voor buitengebruik

   IP 44, ontworpen voor buitengebruik

   De IP44-bescherming zorgt ervoor dat Philips buitenverlichting altijd klaar is om uw tuin op te fleuren, bij regen, sneeuw of zonneschijn. Dankzij de toonaangevende LED-technologie van Philips zijn de lampen bovendien uiterst duurzaam en eenvoudig te onderhouden.

  • Energiebesparing tot wel 80%

   Energiebesparing tot wel 80%

   De LED-verlichtingstechnologie die in de armaturen van Philips wordt gebruikt, is uiterst energiezuinig (module van 7,5 W produceert 350 lumen). Elke armatuur bespaart dus energie en dat is beter voor het milieu, terwijl de energierekening van de consument daalt. De LED-producten van Philips bieden dus energiezuinig licht dat in een brede collectie eigentijdse ontwerpen een warme sfeer in huis brengt.

  • Philips biedt standaard een garantie van 5 jaar op deze geïntegreerde LED-binnenverlichting.

   Philips biedt standaard een garantie van 5 jaar op deze geïntegreerde LED-binnenverlichting.

   Naast de standaard 2 jaar garantie op deze lamp biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op alle geïntegreerde LED-verlichting.

  • Philips biedt standaard een garantie van 5 jaar op deze geïntegreerde LED-binnenverlichting.

   Philips biedt standaard een garantie van 5 jaar op deze geïntegreerde LED-binnenverlichting.

   Naast de standaard 2 jaar garantie op deze lamp biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op alle geïntegreerde LED-verlichting.

  • Moderne buitenverlichting

   Strakke en tegelijkertijd elegante buitenverlichting van Philips. Philips Outdoor biedt een opvallende, moderne manier om tuinen, paden en andere plekken buiten uw huis te verfraaien met licht.

  • Uitgebreide keuze aan toepassingen

   Philips buitenverlichting biedt toepassingen voor een breed scala aan verlichtingsmogelijkheden: wand- en sokkellampen, grondspots en inbouwspots.

  Alle specificaties bekijken