Suggesties

    myGarden

    Wandlamp

    Arbour, antraciet, LED 164599316 Soortgelijke producten zoeken
    • Geniet van een prachtig verlichte tuin

      16459/93/16

      myGarden

      Wandlamp

      16459/93/16 Soortgelijke producten zoeken

      De Philips Arbour antraciete LED-buitenwandlamp geeft uw muur een stijlvolle en krachtige uitstraling. De buitenwandlamp met ingebouwde LED-lamp verdeelt het licht omhoog en omlaag voor een verbluffend effect op de hele muur. De buitenlamp voldoet aan alle veiligheidseisen (IP44) en is dankzij de hoogwaardige aluminium materialen bestand tegen alle weersomstandigheden. Philips buitenverlichting is bovendien eenvoudig te plaatsen met de bijgeleverde montagesleutel. De Arbour familie is beschikbaar in drie verschillende buitenwandlamptypes en twee sokkellampen (verkrijgbaar in twee lengtes). Bekijk alle voordelen

      Aanbevolen verkoopprijs: 69,95 €

    Video's

    [trigger to render Video Gallery]

    Afbeeldingen

    Geniet van een prachtig verlichte tuin

    • LED-lamp van topkwaliteit

      LED-lamp van topkwaliteit

      De LED-technologie die in deze Philips-lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in uw huis.

    • Warmwit licht

      Warmwit licht

      Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp van Philips geeft warmwit licht voor een gezellige sfeer.

    • Energiezuinig

      Energiezuinig

      Deze energiebesparende Philips lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

    • IP44 - weerbestendig

      IP44 - weerbestendig

      Deze Philips buitenlamp is speciaal voor vochtige buitenomgevingen ontworpen en is uitvoerig getest op waterbestendigheid. Het IP-niveau wordt aangegeven met twee cijfers: het eerste cijfer geeft het beschermingsniveau tegen stof aan en het tweede cijfer geeft de vochtbestendigheid aan. Deze lamp is met IP44 ontworpen: hij is spatwaterdicht en ideaal voor buitengebruik.

    • Lange levensduur - tot 25 jaar

      Lange levensduur - tot 25 jaar

      Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. De LED's in deze LED-lamp van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 25.000 uur (dit staat gelijk aan 25 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Dit geeft een prettig gevoel: u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en u kunt thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

    • Philips biedt standaard een garantie van 5 jaar op deze geïntegreerde LED-binnenverlichting.

      Philips biedt standaard een garantie van 5 jaar op deze geïntegreerde LED-binnenverlichting.

      Naast de standaard 2 jaar garantie op deze lamp biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op alle geïntegreerde LED-verlichting.

    Alle specificaties bekijken