Meer merken van

 • Geniet van een prachtig verlichte tuin

  17338/93/PN

  myGarden

  Wandlamp

  17338/93/PN Soortgelijke producten zoeken

  De Philips Limestone wandlamp van superieure kunststof heeft een stijlvolle en krachtige uitstraling. De lamp verlicht uw muur omhoog en omlaag voor een schitterend effect, zodat u volop van uw tuin of terras kunt genieten. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Geniet van een prachtig verlichte tuin

 • Weerbestendig

  Weerbestendig

  Deze Philips buitenlamp is speciaal voor vochtige buitenomgevingen ontworpen en is uitvoerig getest op waterbestendigheid. Het IP-niveau wordt aangegeven met twee cijfers: het eerste cijfer geeft het beschermingsniveau tegen stof aan en het tweede cijfer geeft de vochtbestendigheid aan. Deze lamp is met IP44 ontworpen: hij is spatwaterdicht en ideaal voor algemeen gebruik buitenshuis.

 • Eenvoudige installatie

  Eenvoudige installatie

  Het installeren van een armatuur kan soms lastig zijn, maar bij deze Philips buitenlamp is er specifiek op gelet dat het product makkelijk en snel kan worden geïnstalleerd. Het product wordt geleverd met een torxsleutel voor de installatie.

 • Hoogwaardige synthetische materialen

  Deze Philips lamp is speciaal voor buiten gemaakt. Hij is duurzaam en heeft een lange levensduur, zodat hij uw tuin elke nacht kan verlichten. Hij is gemaakt van hoogwaardige synthetische materialen.

 • Creëer een stijlvolle en uitnodigende sfeer

  Deze buitenwandlamp past bij de trends en levensstijl van nu en gaat naadloos op in uw buitenruimte. Bovendien creëert de lamp de sfeer die u altijd al hebt gewenst.

Alle specificaties bekijken