Meer merken van

 • Geniet van een prachtig verlichte tuin

  17383/93/PN

  myGarden

  Wandlamp

  17383/93/PN Soortgelijke producten zoeken

  Deze elegante, antracietkleurige Philips wandlamp heeft strakke lijnen en sterke accenten. Hij is gemaakt van hoogwaardig aluminium en perfect voor de moderne tuin of terras, waar u nu volop van kunt genieten. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Geniet van een prachtig verlichte tuin

 • Weerbestendig

  Weerbestendig

  Deze Philips buitenlamp is speciaal voor vochtige buitenomgevingen ontworpen en is uitvoerig getest op waterbestendigheid. Het IP-niveau wordt aangegeven met twee cijfers: het eerste cijfer geeft het beschermingsniveau tegen stof aan en het tweede cijfer geeft de vochtbestendigheid aan. Deze lamp is met IP44 ontworpen: hij is spatwaterdicht en ideaal voor algemeen gebruik buitenshuis.

 • Hoogwaardig aluminium en synthetische materialen

  Deze Philips lamp is speciaal voor buiten gemaakt. Hij is duurzaam en heeft een lange levensduur, zodat hij uw tuin elke nacht kan verlichten. Hij is gemaakt van hoogwaardig gegoten aluminium en synthetische materialen.

 • Creëer een stijlvolle en uitnodigende sfeer

  Deze buitenwandlamp past bij de trends en levensstijl van nu en gaat naadloos op in uw buitenruimte. Bovendien creëert de lamp de sfeer die u altijd al hebt gewenst.

Alle specificaties bekijken