Meer merken van

  myKidsRoom

  Hanglamp

  Yumbo, meerdere kleuren 786215516 Soortgelijke producten zoeken
  • Begin met het avontuur

   78621/55/16
   voor meer informatie, download here

   myKidsRoom

   Hanglamp

   78621/55/16 Soortgelijke producten zoeken

   Ga op ontdekkingsreis door de lucht! De Philips myKidsRoom Yumbo hanglamp heeft de vorm van een vliegtuig en stimuleert de fantasie van uw kind. Bekijk alle voordelen

   Aanbevolen verkoopprijs: 42,95 €

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Begin met het avontuur

  • Warmwit licht

   Warmwit licht

   Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp van Philips geeft warmwit licht voor een gezellige sfeer.

  • Altijd inclusief een Philips lamp

   Altijd inclusief een Philips lamp

   Hoogwaardige Philips-lampen worden meegeleverd voor het beste lichteffect.

  • Lichtintensiteit instelbaar met dimmer

   Lichtintensiteit instelbaar met dimmer

   Pas de lichtintensiteit van deze Philips lamp aan met een dimmer (niet meegeleverd). Zo kunt u een bepaald object accentueren of de sfeer aanpassen aan elke gelegenheid, of het nu om een romantisch diner voor twee gaat of een gezellige avond met familie en vrienden.

  • Energiezuinig

   Energiezuinig

   Deze energiebesparende Philips lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

  • Voor kinderen

   Voor kinderen

   Deze Philips kinderkamerlamp creëert een omgeving die kinderen aanmoedigt om zich uit te leven in plezier en creativiteit! Maar deze lamp is ook ontworpen voor de veiligheid van uw kind: hij wordt niet warm, is robuust en bevat geen giftige verf.

  • De hoogte van de hanglamp is eenvoudig verstelbaar

   Deze hanglamp van Philips wordt geleverd met lange snoeren voor een maximale flexibiliteit tijdens en na de installatie. Kies de hoogte die voor u ideaal is.

  Alle specificaties bekijken