Meer merken van

  myKidsRoom

  Hanglamp

  Yumbo, meerdere kleuren, LED 7862155P0 Soortgelijke producten zoeken
  • Begin met het avontuur

   78621/55/P0
   voor meer informatie, download here

   myKidsRoom

   Hanglamp

   78621/55/P0 Soortgelijke producten zoeken

   Ga op ontdekkingsreis door de lucht! De Philips myKidsRoom Yumbo hanglamp heeft de vorm van een vliegtuig en stimuleert de fantasie van uw kind. Bekijk alle voordelen

   Aanbevolen verkoopprijs: 42,95 €

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Begin met het avontuur

  • LED-lamp van topkwaliteit

   LED-lamp van topkwaliteit

   De LED-technologie die in deze Philips-lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in uw huis.

  • Lichtintensiteit instelbaar met dimmer

   Lichtintensiteit instelbaar met dimmer

   Stel de lichtintensiteit van LED-lampen van Philips in met een dimschakelaar (niet meegeleverd). Zo kunt u de sfeer aanpassen aan elke gelegenheid, of het nu om een romantisch diner voor twee gaat of een gezellige avond met familie en vrienden in uw woonkamer. Philips heeft een aantal wanddimmers getest dat geschikt is voor de LED-lampen van Philips. Een actuele lijst van compatibele dimmers vindt u in het ondersteuningsgedeelte van de website.

  • Energiezuinig

   Energiezuinig

   Deze energiebesparende Philips lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

  • Voor kinderen

   Voor kinderen

   Deze Philips kinderkamerlamp creëert een omgeving die kinderen aanmoedigt om zich uit te leven in plezier en creativiteit! Maar deze lamp is ook ontworpen voor de veiligheid van uw kind: hij wordt niet warm, is robuust en bevat geen giftige verf.

  • Warmwit licht

   Warmwit licht

   Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp van Philips geeft warmwit licht voor een gezellige sfeer.

  • De hoogte van de hanglamp is eenvoudig verstelbaar

   De hoogte van deze Philips hanglamp kan altijd worden aangepast door de balk tussen de draden naar beneden of naar boven te bewegen.

  Alle specificaties bekijken