Suggesties
  • De juiste lichtstijl creëren

   36539/05/E7

   myLiving

   Hanglamp

   36539/05/E7 Soortgelijke producten zoeken

   Het iconische ontwerp van deze klassieke lamp past perfect bij uw persoonlijke stijl. De Philips myLiving Surrey hanglamp heeft een glanzend koperen afwerking met witte binnenkant. Het tijdloze design past in zowel moderne interieurs als retro-interieurs. Bekijk alle voordelen

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  De juiste lichtstijl creëren

  Ga voor vintage

  • Perfect voor ontspanning en een praatje

   De woonkamer is het hart van elk huis, een plek waar de bewoners samenkomen en gasten ontvangen. De verlichting voor deze leefruimte en slaapkamer moet flexibel zijn en gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de verschillende momenten van de dag. Nauwkeurige plaatsing van verschillende lichtbronnen en spelen met lichtlagen helpt een ruimtelijk gevoel te scheppen en de kamer een warme en uitnodigende sfeer te geven.

  • Hoogwaardige materialen

   Deze lamp is gemaakt van hoogwaardige materialen met een superieure afwerking. Dit zorgt voor een solide en duurzaam product dat een aanwinst is voor uw huis en vele jaren meegaat.

  • Creëer een stijlvolle en persoonlijke sfeer

   Deze lamp is een prachtige nieuwe kijk op tijdloos ontwerpen. De iconische vorm is een prachtige mix van verleden en heden. Deze lamp past zowel in een modern interieur als in een retro-interieur en daardoor kunt u het klassieke met hedendaagse combineren, voor een thuis dat er goed uitziet en goed voelt.

  • Exclusief lamp

   Deze lamp wordt geleverd zonder lamp, waardoor u de lichtopbrengst kunt kiezen die het beste bij de kamer en u persoonlijke smaak past. Wanneer u voor een Philips LED-lamp kiest, krijgt u een hoogwaardige en duurzame lichtopbrengst.

  Alle specificaties bekijken