Suggesties

  myLiving

  Hanglamp

  TIBRIS, mat chroom, Led 367631716 Soortgelijke producten zoeken
  • Richt uw huis in met licht

   36763/17/16
   voor meer informatie, download here

   myLiving

   Hanglamp

   36763/17/16 Soortgelijke producten zoeken

   Met de persglazen kubussen van contrasterende gesatineerde en transparante elementen geeft deze in hoogte verstelbare Philips myLiving Tibris-hanglamp prachtig, warmwit LED-licht dat dimbaar is. De lamp is eenvoudig te installeren dankzij het click!FIX-systeem. Bekijk alle voordelen

   Aanbevolen verkoopprijs: 219,00 €
  • Richt uw huis in met licht

   Play Pause
   You need Flash to see video.
   Click here to download it.
  • Richt uw huis in met licht

   Play Pause
   You need Flash to see video.
   Click here to download it.

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Richt uw huis in met licht

  • LED-lamp van topkwaliteit

   LED-lamp van topkwaliteit

   De LED-technologie die in deze Philips-lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in uw huis.

  • Philips biedt standaard een garantie van 5 jaar op deze geïntegreerde LED-binnenverlichting.

   Philips biedt standaard een garantie van 5 jaar op deze geïntegreerde LED-binnenverlichting.

   Naast de standaard 2 jaar garantie op deze lamp biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op alle geïntegreerde LED-verlichting.

  • Warmwit licht

   Warmwit licht

   Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp van Philips geeft warmwit licht voor een gezellige sfeer.

  • Compatibel met de meeste dimmers

   Compatibel met de meeste dimmers

   Deze Philips LED-lamp bevat de nieuwste LED-technologie die met de meeste dimmers kan worden gebruikt. Gebruik gewoon de dimmer die u al hebt of elk ander type dimmer!

  • Click!FIX-systeem voor gemakkelijke installatie

   Click!FIX-systeem voor gemakkelijke installatie

   Deze LED-lamp kunt u gemakkelijk en snel in 4 stappen monteren dankzij het revolutionaire nieuwe en door Philips gepatenteerde Click!FIX bevestigingssysteem.

  • Energiezuinig

   Energiezuinig

   Deze energiebesparende Philips lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

  • Eenvoudige montage dankzij Click!FIX

   Eenvoudige montage dankzij Click!FIX

   Installeer uw spotlicht eenvoudig en helemaal zelf. Dankzij Click!FIX kunt u de lamp zelf en zonder enige hulp installeren. Monteer de beugel aan het plafond, sluit de draden aan en klik en bevestig de lamp in 1 keer.

  • De hoogte van de hanglamp is eenvoudig verstelbaar

   De hoogte van deze Philips hanglamp kan altijd worden aangepast door de balk tussen de draden naar beneden of naar boven te bewegen.

  • Creëer een stijlvolle en uitnodigende sfeer

   Deze lamp past bij de stijl, trends en levensstijl van nu en sluit aan op uw interieur. Bovendien creëert de lamp de sfeer die u altijd al hebt gewenst.

  • Perfect voor ontspanning en een praatje

   De woonkamer is het hart van elk huis, een plek waar de bewoners samenkomen en gasten ontvangen. De verlichting voor deze leefruimte en slaapkamer moet flexibel zijn en gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de verschillende momenten van de dag. Nauwkeurige plaatsing van verschillende lichtbronnen en spelen met lichtlagen helpt een ruimtelijk gevoel te scheppen en de kamer een warme en uitnodigende sfeer te geven.

  Alle specificaties bekijken