Suggesties
  • Besparen in stijl

   40759/30/16

   myLiving

   Hanglamp

   40759/30/16 Soortgelijke producten zoeken

   Het waterdruppelontwerp vult de kamer met licht en inspiratie. Deze prachtige zwarte Philips hanglamp vormt het stralende middelpunt van uw woonkamer. De vormgeving en het warmwitte, energiezuinige licht inspireren tot nieuwe ideeën voor uw inrichting. Bekijk alle voordelen

   Aanbevolen verkoopprijs: 94,95 €

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Besparen in stijl

  designlamp

  • Energiebesparing tot wel 80%

   Energiebesparing tot wel 80%

   Het grote voordeel van TL-verlichting is de energiezuinigheid. Een TL-lamp verbruikt slechts één vijfde van de energie van een normale gloeilamp. Dit betekent dat u, als u al uw gewone lampen in huis vervangt door TL-verlichting van Philips, een besparing van ongeveer 80% op uw verlichtingskosten realiseert!

  • Extra lange levensduur

   Extra lange levensduur

   Inclusief Philips lamp met zeer lange levensduur, tot wel 12.000 uur.

  • Robuust en betrouwbaar

   Robuust en betrouwbaar

   Optimale duurzaamheid. Elk stuk in de Philips collectie bestaat uit hoogwaardige materialen. Met deze Philips lamp koopt u een kwaliteitsarmatuur die bijzonder lang meegaat.

  • Diffuus, warmwit licht

   Diffuus, warmwit licht

   In deze verlichting is de nieuwste spaarlamptechnologie van Philips toegepast om te voorzien in een overvloed van warmwit en natuurlijk licht. Het diffuse licht geeft een warmwit licht en is perfect als algemene verlichting. Hierdoor kunt u functionaliteit en respect voor het milieu combineren.

  • Stijlvolle en moderne ontwerpen

   Deze Philips lamp heeft een strakke, eigentijdse look die in niets lijkt op de traditionele onaantrekkelijke spaarlamp. Elke chique, gestroomlijnde designlamp is zorgvuldig ontworpen met het oog op de perfecte combinatie van vorm en functie.

  • Elegant zwart

   Het tijdloze en elegante zwart heeft de intens diepe kleur van ebbenhout.

  Alle specificaties bekijken