Suggesties
  • Maak een geweldige indruk

   40887/30/PN

   myLiving

   Hanglamp

   40887/30/PN Soortgelijke producten zoeken

   Creëer verbluffende effecten in uw woonkamer. Deze hanglamp voegt een speels, modern accent toe, ook als hij uitstaat. Bekijk alle voordelen

   Aanbevolen verkoopprijs: 99,95 €
  • Maak een geweldige indruk

   Play Pause
   You need Flash to see video.
   Click here to download it.
  • Maak een geweldige indruk

   Play Pause
   You need Flash to see video.
   Click here to download it.

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Maak een geweldige indruk

  • Creëer prachtige lichteffecten

   Creëer prachtige lichteffecten

   Het ontwerp van deze lamp creëert prachtige lichteffecten die 's avonds de sfeer van uw woonruimte verbeteren. Het intrigerende samenspel tussen licht en schaduw transformeert de woonkamer als de verlichting wordt ingeschakeld.

  • Creëer een stijlvolle en uitnodigende sfeer

   Deze lamp past bij de stijl, trends en levensstijl van nu en sluit aan op uw interieur. Bovendien creëert de lamp de sfeer die u altijd al hebt gewenst.

  • Perfect voor ontspanning en een praatje

   De woonkamer is het hart van elk huis, een plek waar de bewoners samenkomen en gasten ontvangen. De verlichting voor deze leefruimte en slaapkamer moet flexibel zijn en gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de verschillende momenten van de dag. Nauwkeurige plaatsing van verschillende lichtbronnen en spelen met lichtlagen helpt een ruimtelijk gevoel te scheppen en de kamer een warme en uitnodigende sfeer te geven.

  • Eenvoudig in elkaar te zetten

   De compacte, modulaire elementen kunnen in enkele minuten in elkaar worden gezet, en zijn eenvoudig mee te nemen, te vervoeren en te installeren.

  • Hoogwaardige materialen

   Deze lamp is gemaakt van hoogwaardige materialen met een superieure afwerking. Dit zorgt voor een solide en duurzaam product dat een aanwinst is voor uw huis en vele jaren meegaat.

  Alle specificaties bekijken