Suggesties

    myLiving

    Plafondlamp

    Mauve met bewegingssensor, white, LED 6223331P0 Soortgelijke producten zoeken
    • Perfect geschikt voor kleinere ruimten.

      62233/31/P0

      myLiving

      Plafondlamp

      62233/31/P0 Soortgelijke producten zoeken

      Deze Philips myLiving lamp kan eenvoudig worden in- en uitgeschakeld via de bewegingssensor. Daarom is deze lamp bij uitstek geschikt voor kleinere ruimten zoals de gang, voorraadkast of kelder. Bekijk alle voordelen

      Aanbevolen verkoopprijs: 29,95 €

    Video's

    [trigger to render Video Gallery]

    Afbeeldingen

    Perfect geschikt voor kleinere ruimten.

    • LED-lamp van topkwaliteit

      LED-lamp van topkwaliteit

      De LED-technologie die in deze Philips-lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in uw huis.

    • Philips biedt standaard een garantie van 5 jaar op deze geïntegreerde LED-binnenverlichting.

      Philips biedt standaard een garantie van 5 jaar op deze geïntegreerde LED-binnenverlichting.

      Naast de standaard 2 jaar garantie op deze lamp biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op alle geïntegreerde LED-verlichting.

    • Energiezuinig

      Energiezuinig

      Deze energiebesparende Philips lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

    • Lange levensduur - tot 15 jaar

      Lange levensduur - tot 15 jaar

      Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. De geïntegreerde LED's in deze LED-lamp van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 15.000 uur (dit staat gelijk aan 15 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur/dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Dit geeft een prettig gevoel: u hoeft u nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en je kunt thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

    • Inclusief bewegingssensor voor gemak en gemoedsrust

      Inclusief bewegingssensor voor gemak en gemoedsrust

      De meegeleverde bewegingssensor verwelkomt u bij thuiskomst en laat weten of er bezoek aankomt. Als de sensor beweging detecteert, wordt het licht automatisch ingeschakeld.

    • Warmwit licht

      Warmwit licht

      Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp van Philips geeft warmwit licht voor een gezellige sfeer.

    Alle specificaties bekijken