Suggesties
  • Laat het licht schijnen waar u wilt

   50148/11/P1

   myLiving

   Spot

   50148/11/P1 Soortgelijke producten zoeken

   Deze praktische Philips spot levert waar voor uw geld. De meegeleverde hoogwaardige LED bespaart tot wel 80 procent energie. Geniet van natuurlijke verlichting en richt het licht waar u dat wilt. Bekijk alle voordelen

   Aanbevolen verkoopprijs: 89,95 €

  Video's

  [trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Laat het licht schijnen waar u wilt

  • LED-lamp van topkwaliteit

   LED-lamp van topkwaliteit

   De LED-technologie die in deze Philips-lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in uw huis.

  • Draaibare spot

   Draaibare spot

   Laat het licht schijnen waar u wilt door de spot te draaien of te kantelen.

  • Energiezuinig

   Energiezuinig

   Deze energiebesparende Philips lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

  • Lange levensduur - tot 15 jaar

   Lange levensduur - tot 15 jaar

   Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. De geïntegreerde LED's in deze LED-lamp van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 15.000 uur (dit staat gelijk aan 15 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur/dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Dit geeft een prettig gevoel: u hoeft u nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en je kunt thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

  Alle specificaties bekijken