U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Geef een nieuwe
  richting aan je licht

  Ontdek onze spots voor in huis. Bekijk de kenmerken van de diverse Philips-modellen en kies hoe je je huis inricht met licht.

  Ontdek de eindeloze mogelijkheden van de spots van Philips Lighting

   

  Spots bieden grenzeloze mogelijkheden. Je kan ze gebruiken als leeslamp of om te werken, om ruimtes te verlichten of je lievelingsschilderijen in de schijnwerpers te zetten. 

   

  Bekijk alle spots van Philips Lighting

  https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

   
  Ontdek de mogelijkheden van ledverlichting
   
   
   
   
   

  Ontdek de eindeloze mogelijkheden van ledverlichting

   

  Voel je thuis met de meest recente ledtechnologie van Philips. Met de ledlampen van Philips voel je je direct thuis zodra je het licht aanzet. De ledlampen combineren een aangenaam warm wit licht met een uitzonderlijk lange duur. De ledlampen bieden onmiddellijk aanzienlijke energiebesparingen en verbeteren tegelijkertijd de sfeer in je huis.


  Met de ledlampen van Philips voel je je direct thuis zodra je het licht aandoet. De ledlampen combineren een aangenaam warm wit licht met een uitzonderlijk lange duur. De ledlampen bieden onmiddellijk aanzienlijke energiebesparingen en verbeteren tegelijkertijd de sfeer in je huis.


  Bekijk alle ledlampen

  Spots voor in huis van Philips Lighting

  Kies de meest geschikte spot


  Creëer de juiste sfeer voor elk moment met een buitengewoon assortiment spots. Deze lampen zijn ontworpen op basis van de meest recente smaken, trends en stijlen voor een perfecte integratie in het interieur en om de sfeer te scheppen die je altijd al wilde hebben.
  spots voor slaap- en woonkamer

  Spots voor slaap- en woonkamer

  De woonkamer is het hart van elk huis, de plek waar het gezin samenkomt, ontspant en gezellig babbelt. De verlichting voor deze ruimte en voor de slaapkamer moet veelzijdig zijn en eenvoudig geregeld kunnen worden naargelang de diverse toepassingen in de loop van de dag. Met een nauwkeurige positionering van de diverse lichtbronnen en de afstemming van de lichtniveaus kan er een gevoel van ruimte gecreëerd worden en kan er een warme en gezellige sfeer aan een kamer gegeven worden.

  Alle spots voor slaap- en woonkamer
  functionele spots

  Functionele spots


  Functionele verlichting garandeert dat alle ruimtes van het huis goed verlicht en beveiligd zijn, evenals aangenaam om in te vertoeven. De functionele Philips-spots zijn bedacht om geïntegreerd te worden in je interieur en om de woonkamer, voorraadkamer en gangen te verlichten. Ze verspreiden een warm wit licht in het hele huis.

  Alle functionele spots
  inbouwspots voor de badkamer

  Spots voor de badkamer


  De hoogkwalitatieve spots van de myBathroom-lijn passen zich aan elke behoefte in de badkamer aan en zorgen ervoor dat je je dagelijkse activiteiten kunt uitvoeren met altijd perfecte resultaten.


  Alle spots voor de badkamer

  De populairste spots


  Ontdek alle spots van Philips Lighting