U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Hoe kiest u de juiste spots?

  Maak uw keuze met onze tips

  LED-spots

  Philips LED is ideaal voor alle spots in huis. Samen zijn licht en LED van ongekende kwaliteit. LED-spots geven het warme en witte licht dat u gewend bent en branden direct op volle sterkte. Bovendien zijn veel Philips LED-spots dimbaar. Met een dimmer verandert u eenvoudig de licht- en kleurintensiteit van uw verlichting. Hoewel de LED-spots een iets hogere aanschafwaarde hebben, verdient u een LED-spot in korte tijd terug. LED-spots zijn namelijk zeer zuinig zijn in energieverbruik en gaan erg lang mee. U bespaart tot wel 90% aan energie en ze hebben een lange levensduur van maximaal 30 jaar.
   

  Wilt u zien wat de mogelijkheden zijn met spots? Bekijk de LED-spots van Philips.

  LED-warm
  LED-quality
  LED-energy
  LED-dimmable

  4 voordelen van LED-spots


  1. Warm en wit licht
  LED-spots als subtiel lichtaccent of als een bundel van licht. Altijd warm en helder wit. Philips LED is verlichting van hoogwaardige kwaliteit. LED-spots zijn direct op sterkte.

   

  2. Zeer zuinig en duurzaam
  Vervang uw traditionele lichtbronnen voor Philips LED. Zo bespaart u tot wel 90% aan energie. LED-lampen gaan ook veel langer mee. De levensduur is maximaal 30 jaar.

  3. Levendige kleuren
  Zonder licht, geen kleur. Wist u dat Philips LED kleuren tot leven brengt? Dat komt door de perfecte lichtkwaliteit.


  4. Dimbaar
  LED-spots zijn dimbaar om op ieder moment en elke plek de juiste sfeer te creëren. Vaak kunt u gewoon de dimmer gebruiken die u al hebt of elke andere dimmer.

  Meest populaire LED-spots


  Philips LED-spots zijn geschikt om alle traditionele lichtbronnen in huis te vervangen. LED-spots hebben het warme en witte licht dat u gewend bent. Met een ongekende lichtkwaliteit waarmee u de kleuren in huis tot leven brengt. Bovendien zijn LED-spots zeer zuinig in energieverbruik en duurzaam. Kies voor een dimbare spot als u wilt bepalen welke sfeer uw spot uitstraalt. Met een dimmer kan dat altijd en overal!


  Bekijk alle LED Spots