U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties  De meest 

  energiezuinige

  LED-lamp ooit

  Gaat 50 jaar mee**

  Jij bespaart geld, wij verlagen de hoeveelheid afval


   

  **Levensduur van 50.000 uur, op basis van een gebruik van 3 uur per dag

  Ben je op zoek naar de ultieme, energiebesparende LED-lamp? Kijk dan niet verder. Philips heeft nu met behulp van nieuwe technologie een ultra-energiebesparende LED-lamp ontwikkeld waarmee de CO²-uitstoot wordt verlaagd, er minder afval ontstaat en het energieverbruik nog lager is. Met een verbazingwekkend lange levensduur van 50.000 uur gaat deze lamp 3,5 keer langer mee dan gewone LED-lampen en verbruikt nog geen derde van de hoeveelheid energie. Precies wat er nodig is voor een duurzamere wereld.
  productgroepen
  1) Dit pictogram is ontwikkeld door Signify en wordt gebruikt als zelf-certificering voor de UltraEfficient lampen van Philips, die voldoen aan de hoogste energieklasse onder de Europese regelgeving.
  UltraEfficient armaturen
  BINNENSHUIS

  BINNENSHUIS

   

  Onze nieuwe UltraEfficient binnenarmaturen bieden nu een langere levensduur dan ooit. Bespaar tot 50% energie in vergelijking met de standaard  LED-armaturen van Philips. Ons assortiment van  Diamond Cut UltraEfficient inbouwspots hebben een mooi en strak ontwerp en  zijn geschikt voor moderne woningen. Elke inbouwspot heeft een geïntegreerde driver en klemmen voor een eenvoudige installatie, twee kleurtemperaturen en zijn voorzien van onze EyeComfort-technologie. Alle UltraEfficient binnenarmaturen hebben een garantie van 5 jaar.

  Binnenshuis
  BUITENSHUIS

  BUITENSHUIS

   

  Ons assortiment met UltraEfficient armaturen heeft een IP44-certificering voor waterdichtheid. Deze zeer duurzame armaturen gaan 3,5 keer langer mee dan de standaard LED-armaturen van Philips, met een levensduur van 50.000 uur. Door deze lange levensduur bieden we een garantie van 5 jaar op alle UltraEfficient buitenarmaturen. Ons UltraEfficient buitenassortiment omvat zowel wandlampen als sokkellampen. Beide zijn gemaakt van duurzaam materiaal en ontworpen om onder alle weersomstandigheden goed te werken.

  LED paneel van Phillips | Philips Lighting
  ZONNE-ENERGIE

  ZONNE-ENERGIE


  Onze UltraEfficient Solar armaturen bieden de ultieme energiezuinigheid. Als ze volledig zijn opgeladen, gaan deze armaturen ten minste 100% langer mee dan de standaard armaturen op zonne-energie van Philips. Elke armatuur op zonne-energie is voorzien van een vervangbare en oplaadbare batterij op zonne-energie en is heel eenvoudig te installeren zonder bedrading. De lamp wordt overdag bij beweging automatisch ingeschakeld door de geïntegreerde bewegingssensor.
  Zonne-energie
  UltraEfficient videominiatuur

  Nog altijd goed na 50.000 uur?

   

  De nieuwe UltraEfficient LED-lampen van Philips blijven 50.000 uur lang stralen. Bedenk eens in hoeveel lampen je daarmee kunt besparen en hoe goed dat is voor de wereld en onze toekomst. Ontdek in deze korte video zelf hoe die 50.000 uur eruit zien. 

  video thumbnail echte klasse

  Verkrijgbaar in een warme tint van 3000K

  en in een koele tint van 4000K

  pictogram energie

  Ten minste 50% energiebesparing*

   

  UltraEfficient lichtbronnen gaan langer mee, wat makkelijk is, omdat je niet meer regelmatig de lampen hoeft te vervangen. Dit bespaart ook afval en geld op de lange termijn.

  pictogram levensduur

  3,5 keer langere levensduur

   

  Deze UltraEfficient LED-lamp gaat tot 50.000 uur mee. Dat is gelijk aan 50 jaar.**

  pictogram geld besparen

  Bespaart geld

   

  UltraEfficient lampen verbruiken ten minste 50% minder energie dan standaard LED-lampen van Philips. 

  pictogram efficiëncy

  UltraEfficient

   

  Een nieuwe technologie om de CO²-uitstoot te verlagen, de hoeveelheid afval te verminderen en het energieverbruik te verlagen.

  * In vergelijking met standaard LED-lampen van Philips

  ** Levensduur van 50.000 uur, op basis van een gebruik van 2,7 uur per dag.
   

  1) Dit pictogram is ontwikkeld door Signify en wordt gebruikt als zelf-certificering voor de UltraEfficient lampen van Philips, die voldoen aan de hoogste energieklasse onder de Europese regelgeving.

  Breng efficiëntie naar een hoger niveau

   

  In het verleden konden we de helderheid van een traditionele lamp aanduiden met behulp van het vermogen. Maar bij LED-lampen vertelt het vermogen je niets over de helderheid. Het is daarom beter om te kijken naar de lichtopbrengst bij het uitzoeken van een LED-lamp. De lichtopbrengst van een lamp wordt weergegeven in lumen (lm) en staat op de verpakking. In de onderstaande tabel worden eerdere lampen van Philips met elkaar vergeleken . Daaruit blijkt dat de UltraEfficient LED-lamp de beste keuze is.

  Conventionele lamp

  Conventionele lamp GLS

   

  40 watt 

  10 lumen/watt

  410 lumen 

  1000 uur 

  pijl
  GLS LED-lamp

  LED-lamp


  5,5 watt

  85 lumen/watt 

  470 lumen

  15.000 uur 

  pijl
  UltraEfficient LED-lamp

  UltraEfficient LED-lamp


  2,3 watt

  210 lumen/watt

  485 lumen

  50.000 uur

  1) Dit pictogram is ontwikkeld door Signify en wordt gebruikt als zelf-certificering voor de UltraEfficient lampen van Philips, die voldoen aan de hoogste energieklasse onder de Europese regelgeving.

  Waarom EyeComfort LED-lampen van Philips?


  Een slechte lichtkwaliteit kan je ogen vermoeien. Daarom hebben we Philips LED-lampen ontwikkeld, die goed zijn voor je ogen. Lampen met het EyeComfort-handelsmerk of -pictogram voldoen aan onze strikte eisen voor visueel comfort. Op die manier zorgen we voor jouw ogen en je omgeving.
  * Ga naar www.philips.com/eyecomfort voor informatie over knipperen, flitsen en andere criteria en productkenmerken.

  eyecomfort

  Duurzaamheid

   

  Als wereldleider in verlichting bieden wij onze klanten energiezuinige verlichtingsproducten, -systemen en -services van hoge kwaliteit. Duurzaamheid staat aan de basis van ons bedrijf. Door middel van innovaties integreren we duurzaamheid in elke fase van de levenscyclus van onze producten. Van energiezuinige en plasticvrije verpakkingen tot het verminderen van schadelijke hulpstoffen, het vergroten van de circulariteit en het verbeteren van het welzijn. Allemaal initiatieven die beter zijn voor jou en de wereld.

   

  Het energieverbruik is vaak de enige en belangrijkste factor voor het bepalen van de impact die een product gedurende de hele levensduur op het milieu heeft. Door de energie-efficiëntie van een product te verbeteren, kunnen we het energieverbruik verlagen en daarmee ook de CO²-voetafdruk. In het geval van de UltraEfficient LED-lampen, die zijn ontworpen om ten minste 50% minder energie te verbruiken dan een standaard LED-lamp van Philips, is dit een belangrijke stap voor een lager energieverbruik en een beter milieu.

  duurzaamheid