U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Licht dat je winkel kenmerkt
  Ontdek onze LED Flavors

  Winkelverlichting die nooit uit de mode raakt

   

  Transformeer je inrichting en modecollectie in een aantrekkelijke winkelbeleving met Philips LED Flavors. Ontdek kenmerkende verlichting waarmee je het beste naar boven kunt halen uit elk product en elk toepassingsgebied. Zo lijkt wit witter, zwart intenser, kleuren levendiger en spijkerstof nog opvallender. Met LED Flavors kun je een meeslepende winkelbeleving creëren waar klanten graag vertoeven.

  led flavors

  Bekijk een voorproefje van de LED-flavors

   

  Ontdek hoe kiezen van de juiste LED-flavors voor je collectie de juiste indruk maakt en het individuele karakter van je merk tot uitdrukking brengt.

  Welke LED-kleur past bij je merk? 

  Standaard 930

  Pas warme kleuren en zachte wittinten toe om een vriendelijke, gastvrije sfeer te creëren en ontdek hoe je tegelijk creatief en kosteneffectief kunt zijn.

  Premium White

  De nieuwe maatstaf voor winkelmode die sterkere wittinten levert via de beste technologie die op de markt te vinden is, zonder afbreuk te doen aan energiebesparing.

  Crisp White

  Schroef het drama in je productpresentatie op. Benadruk variaties in wittinten, voeg contrast toe aan zwart en creëer een echt fonkelend effect met behoud van warme huidtinten.

  Premium Color

  Versterkt het contrast tussen kleuren en wittinten en realiseer een nieuwe kleurdiepte voor een beter verzadigde en levendige beleving van mode die geen invloed heeft op de achtergrond maar wel een positief effect heeft op de energie-efficiëntie.

  Denim

  Benadruk het verschil tussen de kleur van denim – zelfs gewassen denim – en gebleekt materiaal, zonder de omringende ambiance van je winkel te beïnvloeden.

  Kleurweergave en kleurverzadiging


  Kleur is onmisbaar voor mode. De kleurweergave-index (CRI) wordt gebruikt om te beschrijven hoe kleuren worden waargenomen onder verschillende lichtbronnen. De CRI geeft echter geen informatie over verzadigde kleuren. Eenzelfde CRI kan zowel onderverzadigde als oververzadigde kleuren hebben. De grafiek rechts laat dit duidelijk zien bij CRI 70, die zowel met extreme over- als onderverzadigde T-shirtkleuren overeen kan komen. Daarom hebben we Philips LED Flavors ontwikkeld om deze lacune op te vullen. Zo kun je je collecties laten opvallen en een echte beleving creëren.
  Kleurweergave

  Kleurweergave-index of kleurengamma-index

  De collectie van Jef Montes maakt indruk op de modeliefhebbers in Londen, met stoffen die zijn ontworpen voor interactie met Crisp White LED's

   

  De collectie van Montes is speciaal ontworpen voor Philips Lighting. Hij demonstreert de mogelijkheden van witte LED-winkelverlichting met spectaculaire effecten.

   

  Gedurende zijn hele carrière was Montes gefascineerd door materialen die kleuren vasthouden en licht op verschillende oppervlakken weerspiegelen. Voor deze collectie onderzocht hij de interactie tussen licht en zijn ontwerpen. De Illuminosa‑ en Velero‑collecties van Montes zijn geïnspireerd door de Crisp White winkelverlichting van Philips. Montes gebruikt materialen zoals glasvezel en nylon om opvallende lichtreflecties te realiseren op de kleding.

   

  “Licht speelt een belangrijke rol bij het samenstellen van mijn collecties, en voor het verkrijgen van het gewenste effect is wit licht essentieel”, zegt de Nederlandse modeontwerper Jef Montes. “Het witte LED-licht van Philips Crisp White creëert interessante lichtreflecties op de materialen, waarbij de plooien en contouren van de kleding duidelijk te onderscheiden zijn dankzij het witte licht.”

   

  De collectie werd voor het eerst onthuld in het paradepaardje van de House of Fraser-winkels aan de Oxford Street in Londen, gevolgd door een show in maart 2017 op de vakbeurs Light + Building in Frankfurt. House of Fraser heeft ervoor gekozen Crisp White internationaal te gaan toepassen in meerdere winkels, waaronder reeds vijf in het Verenigd Koninkrijk, waarna ook in China winkels geopend zullen worden.

  Casestudy's

  • Eral 55

   Eral 55

   Dynamische etalageverlichting maakt een wereld van verschil bij de exclusieve modewinkel in Milaan.

  Interact Retail

  Winkelverlichting. Het is overal. Het verhoogt operationele efficiëntie, verbetert de winkelbeleving en genereert data voor retail analytics. Connected LED-verlichting met Interact Retail doet veel meer dan alleen de winkel verlichten. Maak je winkel aantrekkelijk en flexibel en beïnvloed klantgedrag met behulp van verschillende lichtzones. Bied op locatie gebaseerde aanbiedingen die klanten op hun smartphone ontvangen via je winkelapp. Dat is nog eens slimme retail.
  Helder verlichte winkelgevel

  Meer weten?

   

  Neem voor vragen en nadere informatie contact op met je lokale klantencentrum.