U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Binnenverlichting die onverslaanbaar is

  We leveren de nieuwste zeer efficiënte LED-sportverlichtingssystemen en bieden met het draadloze PerfectPlay-regelsysteem met geïntegreerde LED-schijnwerpers een complete verlichtingsoplossing voor alle typen binnensporten. We houden rekening met de eisen van de kleinste tot de meest complexe binnensportaccommodaties.

  Verlichting voor binnentennisbanen

   

  Het doel is een goed zicht te waarborgen waardoor zowel spelers als toeschouwers het verloop van de wedstrijd kunnen volgen. De bal moet ongeacht zijn locatie en snelheid altijd duidelijk zichtbaar zijn. Creëren van een goede zichtbaarheid vereist dat er voldoende contrast wordt gerealiseerd tussen objecten en hun achtergrond, goede verlichtingsniveaus en een gelijkmatige verdeling van licht over het speeloppervlak (gelijkmatigheid).

  Verlichting voor binnentennisbanen - LED-schijnwerpers voor binnen

  Verlichting voor binnenzwembaden

   

  De belangrijkste eis is de veiligheid van gebruikers te verzekeren door het leveren van een passende verlichting en controle van weerspiegeling op het wateroppervlak. De controle van oppervlaktereflectie is bijzonder belangrijk om medewerkers in staat te stellen te reageren op zwemmers die in het bad in moeilijkheden verkeren. Door de complexe aard van het zwembadontwerp en beperkingen aan de positionering van schijnwerpers is het belangrijk dat de verlichting al in de vroegste stadia van het zwembadontwerp wordt meegenomen.

  Verlichting voor binnenzwembaden - LED-schijnwerpers voor binnen

  Multifunctionele sporthal

   

  Sportaccommodaties die zijn ontworpen voor meerdere sporten dienen te verzekeren dat de voorgestelde verlichting rekening houdt met de behoeften van alle verschillende sporten die er beoefend worden. Er moet voor gezorgd worden dat het verlichtingsontwerp gelijkmatigheid van de vereiste verlichting produceert, dat de ruimte passend verlicht wordt en dat verblinding geminimaliseerd wordt. De verlichting dient zodanig gepositioneerd te zijn dat zij geen hinder oplevert voor het zicht van spelers en officials.

   Verlichting voor multifunctionele sporthallen - Philips schijnwerperverlichting

  IJshockeyverlichting 

   

  De zichtbaarheid van bewegende voorwerpen is afhankelijk van het hoekige formaat, de snelheid, de luminantie van zijn achtergrond en de luminantie van de omgeving. Een hoge verlichtingsstandaard is vereist omdat de kleine, zwarte, en snel bewegende puck een contrast moet krijgen ten opzichte van de ijsbaan zodat de toeschouwers en spelers hem kunnen zien. Dit geldt in het bijzonder bij een grote afstand tussen het ijs en de toeschouwers, zoals het geval is in stadions of hallen.

  Aangezien ijs als een goede diffuse reflector werkt, dienen er geen sterke lichtpatronen te zijn die de aandacht afleiden van het spel. Goede verlichtingsgelijkmatigheid is belangrijk om de puck te kunnen zien.

  IJshockeyverlichting - Schijnwerpers voor binnen

  Krijg flexibiliteit en controle over je verlichting met Interact Sports

  Productkenmerken

  Meer weten?

   

  Neem voor vragen en nadere informatie contact op met je lokale klantencentrum.