U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  De Circulaire Economie

  Circulaire Economie

  Philips en Aruba hebben een Innovatie-Memorandum ondertekend, een strategische samenwerkingsovereenkomst die Aruba zal helpen bij het realiseren van de doelstelling om in 2020 voor 100 procent gebruik te maken van duurzame energie. Ter ondersteuning van Aruba’s ‘Smart Island Strategy’ voor duurzaamheid, zal Philips helpen bij de analyse en begeleiding van een oplossingsontwerp voor het vernieuwen van de openbare verlichtingssystemen. Hierdoor wordt Aruba een toonbeeld van innovatie in de regio, gebaseerd op het circulaire economie principe.
  Buitensportstadion, verlicht met sportverlichting van Philips

  Duurzaamheid is “onderdeel van onze bedrijfsstrategie” aldus Frans van Houten. We vroegen de mening van het Linkedin-publiek over duurzaamheid, de circulaire economie en groene innovatie op onze "Innovation and you" showcase page

  Buitensportstadion, verlicht met sportverlichting van Philips

  Smart Island Strategy

   

  Als onderdeel van dit Innovatie-Memorandum zullen ook openbare gebouwen uitgerust worden met LED-verlichting om voordelen in energieverbruik te realiseren. Hiervoor zal Philips een maatwerkoplossing voor buitenverlichtingssystemen ontwerpen, die niet alleen het energieverbruik van Aruba minimaliseert, maar ook de huidige lichtniveaus verbetert, conform de internationale normen.

  Besparingen

   

  Philips verwacht dat deze duurzame verlichting kan resulteren in een aanvankelijke energiebesparing van 50-80%. Ook kan de jaarlijkse CO₂-uitstoot verminderd worden met 3,000 – 4,000 ton. “Renovatie van de systemen zal een besparing aan energiekosten opleveren die overeenkomt met $1,2 - $1,7 miljoen per jaar”, zegt minister van Economische Zaken, Energie en Milieu, Mike de Meza, in een verklaring.

  Binnensportstadion, verlicht met sportverlichting van Philips

  Verschil maken met innovatie

   

  “Philips is er trots op te mogen samenwerken met Aruba en het eiland te helpen bij de uitvoering van de strategie waarmee het land één van de meest duurzame markten in de regio en van de wereld wil worden”, zegt Henk de Jong, CEO van Philips Latijns Amerika. “Deze inspanning in Aruba wordt een belangrijk voorbeeld op het gebied van innovatie en het realiseren van oplossingen die helpen energie-efficiënt te leveren om zo steden, kantoorgebouwen, woningen en producten duurzamer te maken. En wij doen dat met innovatie die het verschil maakt.”