U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Overschakelen

  voor

  energiebesparingen

  Q8 Qvik to go,
  Kopenhagen, Denemarken


  Ontdek hoe energiezuinige verlichting Q8 helpt te besparen op elektriciteit.
  De Q8 Qvik to go kassa wordt verlicht met energiezuinige verlichting van Philips

  De nieuwe
  verlichting

  heeft geleid tot een veel lager energieverbruik – en de sfeer van de winkels is sterk verbeterd.”

   

  -Projectmanager en architect Morten Uttrup, Q8

  Diverse LED-producten van Philips voor benzinestationverlichting helpen energie te besparen bij Q8 Qvik to go in Kopenhagen
  De Q8 Qvik to go koelvitrines worden verlicht met energiezuinige verlichtingsproducten van Philips

  De uitdaging van de klant

   

  Q8 is een klimaatvriendelijke brandstofleverancier. In het kader van zijn milieu-initiatieven heeft de keten 90 van zijn tankstations omgebouwd tot duurzame 'Qvik to go'-winkels. Zou LED-verlichting kunnen bijdragen aan de inspanningen om energie te besparen?

  Philips producten voor benzinestationverlichting bedekken het plafond van de Q8 Qvik to go-winkel

  De juiste verlichting 


  Q8 heeft vooruitstrevende plannen voor haar winkels. Het renovatieproces omvat oplossingen voor hergebruiken van warmte, de reductie van watergebruik en afval, het recyclen van water in de autowasstraten en het verminderen van het elektriciteitsgebruik. Moderne benzinestationverlichting moest een belangrijke rol spelen bij de energiebesparing.

   

  Philips ging aan het werk. Het nieuwe LED-verlichtingsconcept maakt gebruik van daglichtbeheer, dat het licht buiten meet en de helderheid binnen hieraan aanpast. Dit spaart elektriciteit in de schemering en de avond, als er minder verlichting nodig is om het gewenste verschil met het buitenlicht te creëren.

   

  Voor de verlichting van producten in de winkel worden LED inbouwpanelen en StyliD spotlights gebruikt om het uiterlijk ervan te verbeteren via een uitstekende kleurweergave. Buiten de benzinestations werden CitySwan-lampen aangebracht. Deze armatuur, die de Danish Design Prize win in 2010/2011, is buiten geïnstalleerd om bezoekers te geleiden over het voorterrein. De armaturen zijn uitgerust met MASTER LEDbulbs van 8 W, die licht van hoge kwaliteit leveren bij een zeer laag energieverbruik.

   

  De nieuwe lampen besparen een hele hoop energie. Zoveel zelfs dat de investering zichzelf in slechts drie jaar terugverdient dankzij de lagere bedrijfskosten. Daarnaast gaan de nieuwe lampen ruwweg vijfmaal langer mee dan traditionele lampen.

  Klanten
  uitnodigen
  met licht

  Het team

  Kuwait Petroleum (Denemarken) A/S

  De klant

  Naar de website

  Gerelateerde cases