U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  De magie van het licht
  doet de Citadel van Namen heropleven

  Citadel van Namen,
  België


  In het kader van zijn stadsverfraaiing heeft Namen een beroep gedaan op ons voor een van zijn belangrijkste projecten: de recent gerestaureerde citadel voorzien van een dynamische, kleurrijke en gevarieerde LED-verlichting. De inhuldiging op 13 oktober 2017 werd bijgewoond door een talrijk en enthousiast publiek. Bekijk hier deze prachtige show van licht en kleur.
  Citadel van Namen

  De Citadel van Namen
  is een van de mooiste

  historische sites in Europa. Ze verdiende een aantrekkelijke en dynamische verlichting om de schoonheid van de locatie te benadrukken. Dankzij de LED-technologie worden de energiekosten beperkt: minder dan 60%! We zijn erg tevreden over het resultaat.” 

   

  - Arnaud Gavroy, schepen van Namen 

  Citadelle
  Citadelle

  De wens van de klant

   

  De stad zocht ook een duurzame oplossing op ecologisch vlak en hoopte hiermee heel wat energie te besparen. De vorige verlichting was energieverspillend, gebrekkig en belichtte eerder de planten dan de citadelmuren die door duizenden toeristen worden bezocht.

  Citadelle

  De juiste verlichting 

   

  De eerste commentaren tijdens de inhuldiging waren unaniem: het project is een spectaculair succes en geeft de citadel weer haar glans van weleer. De ludieke, dynamische maar toch sobere toepassing van de 219 LED-armaturen biedt de stad de mogelijkheid om echte spektakels te realiseren. Een belangrijke toeristische troef tijdens de feestperiodes. De oevers van de Maas zullen een fraai schouwspel bieden door deze minimalistisch verlichte citadelsmuren. Tot 22 uur is er een totale verlichting. Daarna is ze beperkt tot alleen de monumenten - om de fauna en flora te beschermen – om tenslotte geleidelijk te verdwijnen om 2 uur 's nachts. Het grootste voordeel voor de stad ligt in de extreme flexibiliteit van het verlichtingssysteem. Een intelligent beheer in dienst van een magisch kleur- en lichtspel.

  ColorReach Powercore

  ColorReach Powercore

   

  LED-floodlight voor het aanlichten van gevels en historische gebouwen

  ColorReach compact

  ColorReach Compact Powercore

   

  Compacte schijnwerper voor dynamische verlichting van gevels en historische gebouwen

  ActiveSite

  ActiveSite

   

  Een cloud-based systeem dat de architecturale verlichting vanop afstand aanstuurt

  Gerelateerde cases