U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Een warme thuis,
  dankzij de
  juiste verlichting

  Rusthuis La Bouvière Vielsalm,
  België


  Het nieuwe gebouw van La Bouvière is ontworpen als een volledig up-to-date, modern rusthuis voor bejaarden met 156 bedden en tien extra bedden voor kortverblijf. Daarnaast bevat het pand ook tien full-service appartementen.
  Specifieke vereisen

  Het was een
  ambitieus

  project en het is ons gelukt!”

   

  - Laurent Bouzendorff, verantwoordelijke verkoop Rexel

  In de kamers van de bewoners was de geselecteerde verlichting zacht en vriendelijk, behalve in de badkamer, waar een helderder licht werd geïnstalleerd. Veiligheid komt immers op de eerste plaats. In de gangen werden sensoren geïnstalleerd om de LED-verlichting te dimmen wanneer ze niet nodig is. Dat zorgde voor extra energiebesparing. En de armaturen in de gemeenschappelijke zaal moesten slechts nu en dan worden ingeschakeld wanneer de kamer werd gebruikt, dus hier was fluorescerende verlichting de beste oplossing.

  De uitdaging van de klant

   

  Aangezien alle bewoners van het huis bejaarden zijn, moest de verlichting een warme, aangename sfeer creëren, heel anders dan de harde “ziekenhuisverlichting”. In de kamers van de bewoners was de geselecteerde verlichting zacht en vriendelijk, behalve in de badkamer, waar een helderder licht werd geïnstalleerd. Veiligheid komt immers op de eerste plaats. In de gangen werden sensoren geïnstalleerd om de LED-verlichting te dimmen wanneer ze niet nodig is. Dat zorgde voor extra energiebesparing. En de armaturen in de gemeenschappelijke zaal moesten slechts nu en dan worden ingeschakeld wanneer de kamer werd gebruikt, dus hier was fluorescerende verlichting de beste oplossing.

  Arnold vond de beste oplossing voor elke ruimte. Door te opteren voor deze perfecte mix van LED en traditionele verlichting waren we in staat om de prijs aantrekkelijk te houden en nog steeds een geweldige energiebesparing te bieden.”

  De juiste verlichting

   

  Arnold is trots op wat ze realiseerden: “We hebben samen de perfecte verlichtingsoplossing gecreëerd en de kans gegrepen om ze zo snel mogelijk te optimaliseren met gloednieuwe producten.” Het is dit soort flexibiliteit en creativiteit die Olivier op prijs stelt. Hij vat het samen: "Dit project was een echte marathon en we wilden een partner waar we op konden rekenen. Iemand die er altijd zou zijn helemaal tot aan de finish. Door te opteren voor deze perfecte mix van LED en traditionele verlichting waren we in staat om de prijs aantrekkelijk te houden en nog steeds een geweldige energiebesparing te bieden.

   

  "Deze oplossing is echt toekomstbestendig."

  Leer meer over LED-verlichting

  • CoreLine Panel
   CoreLine Panel
   CoreLine Panel biedt alles waar CoreLine voor staat: innovatieve, gebruiksvriendelijke en hoogwaardige armaturen, geschikt voor het direct vervangen van functionele armaturen in al...
  • LuxSpace 2 Compact DN570B/DN571B
   LuxSpace 2 Compact DN570B/DN571B
   Klanten willen graag al hun resources optimaliseren, en dat betekent niet alleen hun energiekosten, maar ook hun menselijke resources. Energiebesparingen vormen daarom weliswaar ee...

  Gerelateerde cases