U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Een hoedenfabriek in een

  nieuw licht

  Pentagon Design,
  Helsinki, Finland


  Pentagon Design vestigde zich in een oude hoedenfabriek die gerenoveerd werd in het kader van Helsinki's rol als World Design Capital 2012. Daar hoorde de perfecte belichting bij.
  Pentagon design kantoor helsinki

  Goede verlichting
  is essentieel

  voor al onze ontwerpwerkzaamheden. De juiste vormen, materialen en kleuren zijn alleen te vinden als het licht goed is.”

   

  - Anu Latvala, Designer, Pentagon Design Oy.

  Anu latvala
  Pentagon design hoedenfabriek

  De wens van de klant

   

  Pentagon Design wilde economische LED-lichtbronnen installeren. Philips moest de juiste omgeving creëren voor creatief en geconcentreerd denken en tegelijk het unieke karakter van de gebouwen respecteren.

  pentagon design vormgeving

  De juiste verlichting 

   

  Het verlichtingsconcept combineert de eigen ontwerpdeskundigheid en visie op representatie van Pentagon met een functionele elektrische installatie. De gerealiseerde verlichtingsoplossing is gebaseerd op Philips’ productkennis en grensverleggende innovatie in LED-technologie.


  ”Zowel bezoekers als gebruikers zijn onder de indruk van de verlichtingsoplossingen in de bedrijfsruimte. De verlichtingsarmaturen passen uitstekend bij de architectuurstijl van het gebouw. Ook vinden we dat de oplossingen erg gebruiksvriendelijk zijn dankzij hun flexibiliteit en eenvoud. Dit speciale designjaar is een stimulans voor onze creativiteit, maar het juiste licht is van wezenlijk belang voor de creatie ervan”, zegt Anu Latvala van Pentagon Design.

   

  Leer meer over onze LED-oplossingen voor bedrijfsverlichting.

  • Celino LED BPS680
   Celino LED BPS680
   Celino is een complete armaturenreeks die de markttrend naar miniaturisatie en integratie in de architectuur weerspiegelt, en die tegelijk significante vooruitgang in optische pres...

  Gerelateerde cases