U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Duurzame overstap naar
  Philips MASTER
  LEDtube

  "Harold Antoine CIO Antoine"

  Antoine  


  Het familiebedrijf Antoine is sinds 1932 gespecialiseerd in het vervaardigen van tapinstallaties voor bier.  Naast een constante verbetering van de kwaliteit van de apparatuur, zodat de smaak van het bier het best tot zijn recht komt, heeft het bedrijf ook aandacht voor een duurzame productie.

   

  Dankzij de MASTER
  LEDtube

  van Philips besparen we meteen 60 tot 70% energie in vergelijking met de bestaande TL-verlichting. Daardoor is de rekening een stuk lager dan voorheen en hebben we deze investering in 18 maanden terugverdiend."

   

  - Harold Antoine, CIO Antoine

   

  De wens van de klant

   

  Met name het energieverbruik van de TL-verlichting in de productiehallen was voor Harold Antoine al langer een doorn in het oog. “Deze TL-buizen hebben  een verbruik van ongeveer 65 Watt. Door de ontwikkelingen in LED-verlichting wist ik zeker dat het energieverbruik lager moest kunnen. Met een oppervlakte van ongeveer 12.000 m2 verlicht wordt, dan zou dit een flinke besparing moeten opleveren."

  MASTER LEDtube à l'atelier d'Antoine

  De juiste verlichting  

   

  "De MASTER LEDtube heeft een verbruik van slechts 23 Watt, zodat we meteen 60 tot 70% energie besparen. Dit levert een jaarlijkse kosten

  besparing op van7.000 euro. Ook de lichtopbrengst van de LEDtube is beter in vergelijking met de oude TL-verlichting. Dat merken onze werknemers meteen,  want de verlichting is nu aanzienlijk beter  en prettiger om in te werken.”

   

  Volgens Harold Antoine is de investering  in 1000 MASTER LEDtubes dankzij de grote energiebesparing in slechts 18 maanden terugverdiend. Dit was ook te danken aan de subsidie die door het Brussels Gewest werd verstrekt. Harold Antoine vindt het belangrijk om te melden dat voor deze verlichtingsoplossing niet alleen werd gekozen vanwege de lagere energierekening. “Het is noodzakelijk om  zo efficiënt en zo duurzaam mogelijk te produceren. Het installeren van de  1000 MASTER LEDtubes wordt gefaseerd uitgevoerd. 'Harold Antoine: “Zo profiteren we  steeds weer een stukje meer van de energie- en kostenbesparing."

  • MASTER LEDtube (EM/MAINS)
   MASTER LEDtube (EM/MAINS)
   De Philips MASTER LEDtube integreert een LED-lichtbron in de vorm van een traditionele lineaire fluorescentielamp die geschikt is voor armaturen met electromagnetische voorschakela...

  Gerelateerde projecten