U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Verlichting biedt

  maatwerk

  voor magazijnen

  State of Art,
  Lichtenvoorde, Nederland


  Het Philips GreenWarehouse systeem levert een flinke energiebesparing op voor State of Art. Het gewenste lichtniveau is eenvoudig per zone te configureren.
  GreenWarehouse Magazijnverlichting bij State of Art

  Het GreenWarehouse
  verlichtings 

  systeem is ons magazijn op het lijf geschreven. De configuratie in zones en ingebouwde bewegingssensoren zorgen voor het juiste lichtniveau op de juiste plek. In twee maanden tijd hebben we ruim 30.000 KW bespaard."

   

  - Martijn Mateman, Operational Manager State of Art.

  Magazijn State of Art
  Magazijn State of Art

  De wens van de klant

   

  Het dak van het hoofdkantoor van State of Art in het Gelderse Lichtenvoorde is uitgerust met 221 zonnepanelen. Met dezelfde ambitie zocht het modebedrijf naar een energiezuinig en op maat gemaakt verlichtingssysteem voor de expeditieruimte en de magazijnen.

  Martijn Mateman, Operational Manager State of Art

  De juiste verlichting 

   

  State of Art staat bekend om kwaliteitsmode, speciaal voor mannen met een actieve levensstijl. Waar inmiddels tal van haar winkels met verlichting van Philips zijn uitgerust, was dit keer de beurt aan het hoofdkantoor in Lichtenvoorde.

   

  Voor de expeditieruimte en magazijnen, waar kleding op palletlocaties en in karren gesorteerd is, stond een dynamische, energiezuinige en flexibele oplossing op het verlanglijstje. Het GreenWarehouse systeem biedt het allemaal. TTX LED-lichtlijnen zijn zó geconfigureerd dat verlichting per zone ingeschakeld dan wel gedimd wordt, afhankelijk van bewegingsdetectie. Gevolg voor het energieverbruik: een daling van 50% in zones met volle lichtsterkte en van 70% op plekken waar zich bewegingsmelders bevinden. Ook het personeel waardeert de verandering. Het licht is prettiger voor de ogen en laat de kleuren van het kledingassortiment beter tot hun recht komen.

   

  Lichtenvoorde heeft er een lichtpuntje bij.

   

  Leer meer over onze systemen voor magazijnverlichting

  • TTX LED Industry 4MX400
   TTX LED Industry 4MX400
   Klanten in de industriële en detailhandelssector zoeken naar algemene verlichtingsoplossingen met een acceptabele terugverdientijd , die tegelijk voldoen aan alle relevante normen ...

  Gerelateerde cases