U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Paskamerverlichting:

  blije klanten
  inspireren

  House of Fraser, Londen, Verenigd Koninkrijk  

   

  Ontdek hoe licht klanten het zelfvertrouwen geeft om te kopen.

  Tim Hyde, Store Manager van de House of Fraser-vestiging in Oxford Street, bespreekt de verlichtingsoplossingen van Philips die in de winkel zijn geïnstalleerd.

  De nieuwe verlichtings
  installatie

  geeft ons de mogelijkheid om onze klanten effectiever helpen. Dat betekent dat ze een grotere interesse in onze producten zullen hebben, die we weer kunnen omzetten in hogere productaankopen."
  Vrouw kiest de feestverlichtingsscène in de paskamer - Philips
  Vrouw kijkt naar haar spiegelbeeld in een spiegel die wordt verlicht door Philips-winkelverlichting

  De uitdaging van de klant

   

  De luxe kledingzaak House of Fraser was op zoek naar een nieuwe manier om zich te onderscheiden van de concurrenten. En gezien de groei van het online winkelen, wilde het bedrijf de klanten ook een dwingende reden geven om nieuwe kleding voor het kopen te passen.

  De juiste verlichting

   

  De ingebouwde metaalhalogeendownlights rond de spiegel zijn vervangen door vierkante pendelarmaturen met LED-lampen en de wandlampen zijn verplaatst en voorzien van MASTER LED-lampen. We hebben ook de bestaande CDM-downlights vervangen door StyliD Compact-LED-armaturen. De paskamers vormen nu een evenwichtigere en flatteuzere omgeving dan voorheen, met een heldere, maar aangename en zachte verlichting.

   

  House of Fraser zet de trend in het luxe winkelsegment, met een unieke paskamerervaring waarin kleuren en stoffen optimaal uitkomen. Dankzij een flatteuze sfeerverlichting en dramatische displayverlichting steekt deze flagshipstore met kop en schouders boven de concurrentie uit.

  Leer meer over onze systemen voor winkelverlichting.

  Luminous textile

  Wanden die gloeien van kleur en licht

  Bekijk product

  Gerelateerde cases