U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Perfecte
  displayverlichting

  SuperTrash, Amsterdam, Nederland


  Ontdek hoe winkelverlichtingsoplossingen stijl brengen in de SuperTrash-winkels.
  Een SuperTrash-klant kijkt naar haar reflectie in de Philips AmbiScene Mirror (lichtinstelling 'Day')

  Net als wij
  wil Philips

  kwaliteit leveren. Dat hebben ze niet alleen laten zien met hun verlichtingsconcept, maar ook met hun hele aanpak en hun innovatieve oplossingen."

   

  - Ingmar Brenninkmeijer, Hoofd Retail, SuperTrash

  Philips-verlichting verlicht de koffiebar in de SuperTrash-winkel in Amsterdam
  Kleding hangt op een rek bij SuperTrash, verlicht door Philips-winkelverlichting

  De uitdaging van de klant


  SuperTrash is wereldberoemd kledingmerk. Het merk heeft eigen winkels in 32 landen en 2000 winkels die het merk voeren. Voor de nieuwe flagshipstore in Amsterdam wilde het bedrijf het gevoel van een kledingboetiek combineren met de service van een hotel. Zou licht het juiste effect kunnen creëren?
  Een vrouw winkelt bij SuperTrash, een winkel met Philips-winkelverlichtingssystemen en innovatieve paskamerverlichting

  De juiste verlichting

   

  Luxe kleding zoals die in SuperTrash heeft het juiste licht nodig. Niet alleen om de kwaliteit van de kleding te tonen - de klanten moeten in de winkel ook kunnen zien hoe ze er buiten de winkel uitzien.

   

  De modeverlichting van Philips paste perfect op deze eis. EcoStyle-LED-spots werden geïnstalleerd om een atmosfeer te creëren in de winkel en de kleding te verlichten. Het briljante lichtspectrum betekent dat de kleuren van kleding er precies zo uitzien als de bedoeling is. Klanten hoeven niet meer naar buiten te lopen om te zien hoe de kleding er werkelijk uitziet. InteGrade LED werd geïnstalleerd om de displays op de schappen helder en aantrekkelijk te laten uitkomen. Deze 'onzichtbare' LED-verlichting is geschikt voor bijna elk schap of display.

   

  Het hoogtepunt van het nieuwe verlichtingssysteem is de paskamerverlichting. De Ambiscene-spiegel kan schakelen tussen de instellingen 'avond', 'kantoor' en 'daglicht' met een druk op de knop. Dit geeft de klanten de mogelijkheid om te zien hoe de kleding er in verschillende contexten uitziet.

   

  Op verzoek van SuperTrash hebben we de Ambiscene-spiegel aangepast met nachtclubmuziek als de klant de instelling 'avond' kiest. Verlichting en geluid creëren samen de perfecte sfeer.

  • InteGrade LED engine system
   InteGrade LED engine system
   Philips InteGrade LED-modulesysteem – compacte lineaire LED-verlichting voor maximale ontwerpvrijheid InteGrade LED-modulesysteem. Het InteGrade LED-modulesysteem biedt een duurzam...

  Uitstraling perfectioneren
  met licht

  Het team

  SuperTrash

  Ontwerper

  Naar de website

  Gerelateerde cases