U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Sportverlichting

  gefinancierd

  dankzij energiebesparing

  Royal Wellington THC,
  Ukkel, België


  De Royal Wellington Tennis and Hockey Club, opgericht in 1928, gunt zichzelf een verkwikkend bad. Het hoofdterrein is vanaf nu uitgerust met OptiVision LED-armaturen. Signify werkt hiervoor samen met de externe investeerder Green Invest met als resultaat een innovatieve oplossing Light as a Service.
  Royal Wellington Hockey Club

  We zorgen er voor 
  dat sportclubs

  zonder uitstel kunnen genieten van hoogwaardige LED-verlichting. De energiebesparing is groter dan de vergoeding die ze betalen.

   

  -Jehan Delacroix, CEO van Green Invest

  Royal Wellington Hockey Club
  Royal Wellington Hockey Club

  Een schaalbare oplossing

   

  De overgang naar LED verliep uiterst soepel. Het was niet eens nodig om de hockeytrainingen te onderbreken bij de Wellington club, die speelt in de Eredivisie voor dames en Divisie 1 voor heren. Binnen drie dagen was de nieuwe verlichting zonder enig ongemak operationeel. "De 16 geinstaleerde OptiVision LED armaturen produceren 300 lux. Indien nodig, zal het mogelijk zijn om dit te verhogen tot 500 lux, het niveau dat vereist is voor officiële avondcompetities. Onze oplossing is schaalbaar en modulair.” vermeldt Gregory Hayette.

  Royal Wellington Hockey Club

  10 jaar zonder zorgen 

   

  Het is de financieringsmethode die het Wellington-project zo origineel maakt. Signify wendde zich tot een partner gespecialiseerd in de energiesector, Green Invest. Gedurende de tien jaar van het contract betaalt Wellington THC Green Invest een jaarlijkse vergoeding die gelijk is aan de financiële besparing die het nieuwe verlichtingssysteem oplevert. "Alle uitgaven zijn opgenomen in dit systeem, inclusief onderhoudskosten natuurlijk", zegt Jehan Delacroix. Geen zorgen meer over onderhoud en herstel!

  Na tien jaar wordt de Club eigenaar van haar verlichting. Dit systeem past in de filosofie van het door Signify ontwikkelde model "Light as a Service". In dit model koopt de klant geen armaturen meer, hij koopt licht als een service. "De Royal Wellington THC bestaat al sinds 1928. We kijken ernaar uit om onze elegante en gemoderniseerde faciliteiten voor lange tijd nieuw leven in te blazen", getuigt Mieke Marx, voorzitter van de Raad van Bestuur

  OptiVision LED

  OptiVision LED

  OptiVision LED, een nieuw tijdperk in slimme recreatiesportterreinverlichting
  Light as a service

  Light as a Service

  Gegarandeerde lichtprestaties voor uw investering

  Gerelateerde cases

  • Ghelamco Arena

   Ghelamco Arena

   Philips fait briller le Ghelamco Arena de la Gantoise de mille feux. Les 500.000 LED qui illuminent la façade du stade sont une première en Belgique

  • Eclairage hybride au stade d'Ostende

   Eclairage hybride au stade d'Ostende

   Eclairage hybride au stade de footbaal d’Ostende: