U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Hybride verlichting in het stadion KV Oostende :
  conventionele en LED-verlichting

  ArenaVision

  Oostende, België

   

  De stadia van de 21e eeuw moeten spektakel garanderen. De minste technische beweging van de voetballers moet kunnen vastgelegd worden op de HD beelden en dus ontpopt de verlichting zich als een echte drager van emoties. Voortaan passen de LED’s zich aan alle configuraties aan. Maximale lichtintensiteit tijdens de sportieve prestaties, een gezellige sfeer voor na wedstrijd. Een gegarandeerde lichtshow met energiebesparing in het vooruitzicht.

  Hybride verlichting in het stadion van Oostende : ArenaVision LED en ArenaVision HID

  We hebben gekozen voor
  innovatieve en kwalitatief 

  hoogwaardige verlichtingsproducten. In een voetbalstadion speelt licht een essentiële rol. De bal beweegt aan hoge snelheid en slechte verlichting kan een verkeerd beeld geven. Bovendien moesten we maximaal comfort voor de toeschouwers garanderen en voldoen aan de hoge eisen van de televisie-uitzendingen. Voor al die redenen koos KV Oostende voor de nieuwe ArenaVision LED van Philips.

   

  - Joost Depreux, manager van de Versluys Arena

  "Eclairage hybride au stade de football d’Ostende : ArenaVision conventionnel et ArenaVision LED"
  Eclairage hybride au stade de football d’Ostende : ArenaVision conventionnel et ArenaVision LED

  De wens van de klant

   

  KV Oostende heeft een gloednieuw stadion. Om te schitteren zoals bij PSV Eindhoven, Chelsea of Sint-Truiden, allen uitgerust met ArenaVision LED, was het noodzakelijk om een hybride verlichting te ontwerpen. Het dak was te laag om de armaturen onder de constructie te installeren en dus heeft Philips voorgesteld om er masten aan toe te voegen. Dit is het allereerste hybride systeem dat beantwoordt aan de wensen van de Oostendse club om te beschikken over een multifunctionele installatie.

  Hybride verlichting in het stadion van Oostende : ArenaVision LED en ArenaVision HID

  De juiste verlichting

   

  De succesvolle combinatie koppelt ArenaVision HID-lampen, geplaatst op masten, met ArenaVision LED-verlichting geïnstalleerd op de bovenste delen van de tribunes. Met deze hybride verlichting voldoet het stadion van Oostende aan de kwaliteitscriteria opgelegd door de sportfederaties en de internationale omroepen, en de installatie van deze club uit eerste klasse kan nog steeds multifunctioneel worden gebruikt. Daarom is het mogelijk om de lichtintensiteit op het grasveld te variëren zoals elders in het stadion. In een oogwenk. Zonder enige moeite. Het is zeer aangenaam om de wedstrijden te volgen, op TV of live, en ook andere evenementen kunnen profiteren van deze hybride verlichting. Bovendien zullen de besparingen aanzienlijk zijn: voordien moest men de lampen om de drie jaar veranderen; nu zijn ze goed voor tien jaar. Dus een energiewinst van ongeveer 30%! Kortom, dit alternatief op volledige LED-verlichting vergroot nog het actieterrein van ArenaVision als wereldwijde referentie.

  • ArenaVision LED
   ArenaVision LED
   Het Philips ArenaVision LED schijnwerpersysteem is een innovatieve LED-oplossing voor sportverlichting die de nieuwste normen voor TV-uitzendingen ondersteunt en die beschikt over ...

  Gerelateerde cases