U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Philips brengt 

  verlichting op hoog

  niveau

  Sportas Amsterdam,
  Amsterdam, Nederland


  De voetbalvelden van ASV Arsenal en bijbehorende atletiekbaan zijn voorzien van uiterst energiezuinige en dynamisch aan te sturen OptiVision LED van Philips.
  Sportas Amsterdam, Amsterdam, Nederland

  Dat de gemeente
  Amsterdam

  ons OptiVision LED-verlichting van Philips gunt, maakt me trots. Niet alleen valt de energierekening lager uit en zetten we een nieuwe stap in ons streven duurzaam te zijn, we spelen onszelf ook letterlijk in de kijker."

   

  - Bert van de Rotte, voorzitter ASV Arsenal

  Sportas Amsterdam, Amsterdam, Nederland

  De wens van de klant

   

  ‘De Sportas’ is een serie sportaccommodaties die de gemeente Amsterdam verticaal doorkruist. Het noordelijk gelegen Schinkeleiland is de thuisbasis van voetbalvereniging ASV Arsenal. Het sportcomplex - twee kunstgrasvelden, omgeven door een atletiekbaan - heeft aan uitstraling gewonnen nu de lichtmasten zijn voorzien van OptiVision LED-verlichting van Philips.

  Sportas Amsterdam, Amsterdam, Nederland

  De juiste verlichting 

   

  Het sportcomplex op het Schinkeleiland is het eerste in Amsterdam dat met LED-sportveldverlichting van Philips is uitgerust. Bert van de Rotte, voorzitter van ASV Arsenal, somt de voordelen op: "Niet alleen valt de energierekening lager uit en gaat de verlichting vijf keer langer mee, we spelen onszelf ook letterlijk in de kijker met efficiënte verlichting. De lichtmasten zijn zó geplaatst dat de velden los van de atletiekbaan kunnen worden aangelicht of de velden onafhankelijk van elkaar."

   

  "LEDs voor masten zijn tegenwoordig compacter en bieden een prettig, helder lichtbeeld", vult Justin Ziyanay, Manager Data-afdeling bij installatiebedrijf Oostendorp aan. "Vooral nu steeds meer verenigingen voor kunstgras kiezen en velden daardoor intensiever worden gebruikt, is investeren in LED-verlichting bijzonder interessant." Ron Ruijzendaal, Coördinator Buitensportaccommodaties van de gemeente Amsterdam-Zuid, tenslotte: "Met OptiVision LED hebben we de Sportas een prachtige blikvanger bezorgd."

  Leer meer over onze systemen voor verlichting voor sport en terreinen

  Gerelateerde cases