U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  OptiVision LED: 

  verlichting op niveau

  Sportcomplex Het,
  Schenge, Goes


  Sportcomplex Het Schenge in Goes profiteert van efficiënte verlichting en laag energieverbruik met OptiVision LED van Philips.
  OptiVision LED van Philips valt bij iedereen in de smaak. Klant, installatiebedrijf, KNVB en spelers sommen diverse voordelen op.

  We hebben het
  juiste moment

  afgewacht om op LED-verlichting over te gaan. OptiVision LED van Philips voldoet aan al onze wensen op het gebied van duurzaamheid en laag energieverbruik."

   

  - Jo-Annes de Bat, Wethouder gemeente Goes.

  Sportcomplex Het Schenge
  Sportcomplex Het Schenge

  De wens van de klant

   

  Toen de gemeente Goes in 2012 een nieuw kunstgrasveld liet aanleggen op sportcomplex Het Schenge klonk tegelijk de wens om een zo duurzaam mogelijke verlichtingsoplossing te laten installeren, bij voorkeur LED. 'Wacht nog even', adviseerde installatiebedrijf Oostendorp. Wijze woorden, zo bleek achteraf.

  Sportcomplex Het Schenge

  De juiste verlichting 

   

  Een hoog energieverbruik, lichthinder en hoge onderhoudskosten zijn niet ongebruikelijk waar het traditionele sportveldverlichting betreft. Dat is verleden tijd met OptiVision LED van Philips.

   

  Deze LED verlichtingsoplossing levert een energieverlaging tot wel 50%, mede omdat de verlichting dimbaar is. Daarnaast vallen onderhoudskosten - door de lange levensduur en modulaire systeemopbouw - fors lager uit. Nóg een specifiek voordeel is het achterwege blijven van een warming-up: LED-verlichting werkt meteen op volle sterkte en dimt al net zo snel.

   

  Energiebesparing, lagere onderhoudskosten, minder lichthinder, dimbare en flexibele verlichting: V.V. Goes tackelt de pijnpunten van traditionele sportveldverlichting met de overstap op OptiVision LED van Philips.

  Leer meer over onze verlichting voor sport en terreinen

  • OptiVision LED
   OptiVision LED
   Het Philips OptiVision LED-schijnwerpersysteem, het allernieuwste in ledtechnologie met hoge efficiëntie, biedt een complete verlichtingsoplossing voor terrein- en recreatiesportve...

  Gerelateerde cases