U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  De atleten lopen en de gemeente wint ...
  door te besparen

  Drie Lindenstadion,
  Brussel, België


  De Brusselse gemeente Watermaal-Bosvoorde is de eerste in België om op een sportveld LED-verlichting te combineren met het PerfectPlay beheersysteem. Resultaat: de atletiekbaan in het Drie Lindenstadion schittert weer zoals vroeger. Bekijk hiernaast de voordelen van het LED-verlichtingssysteem.
  De Brusselse gemeente Watermaal-Bosvoorde is de eerste in België om op een sportveld LED-verlichting te combineren met het PerfectPlay beheersysteem.

  De keuze voor
  LED luminaires

  en voor het systeembeheer PerfectPlay maakt deel uit van ons gemeentelijk beleid om systematisch het energieverbruik te beperken. Bovendien, is de kwaliteit van het licht duidelijk superieur”

   

  - Benoit Thielemans, Schepen van energie te Watermaal-Bosvoorde

  De Brusselse gemeente Watermaal-Bosvoorde is de eerste in België om op een sportveld LED-verlichting te combineren met het PerfectPlay beheersysteem.

  De wens van de klant

   

  De helft van de armaturen in het Drie Lindenstadion in Watermaal-Bosvoorde waren defect. De verlichting was verouderd en maakte de trainingsomstandigheden onaantrekkelijk voor zowel de atleten als hun trainers. De gemeentelijke autoriteiten hebben gekozen voor OptiVision LED-armaturen omdat die zeer efficiënt zijn voor het verlichten van sportvelden. Als kers op de baan werden deze LED's uitgerust met het nieuwe PerfectPlay beheersysteem.

  De Brusselse gemeente Watermaal-Bosvoorde is de eerste in België om op een sportveld LED-verlichting te combineren met het PerfectPlay beheersysteem.

  De juiste verlichting 

   

  Dankzij deze investering in LED-verlichting werd het geïnstalleerd vermogen rond de Drie Linden piste met de helft verminderd. Met het PerfectPlay-systeem kan men ervoor kiezen om het volledig terrein of slechts een deel ervan te verlichten. Men kan ook de intensiteit variëren in functie van de behoeften van een competitie of een training. Alles is eenvoudig te bedienen met een tablet of een smartphone. In Watermaal-Bosvoorde zorgt deze toegenomen flexibiliteit voor 30% meer besparingen, bovenop de winst die wordt behaald door het overschakelen naar LED.
   

  Ook voor de gebruikers is deze flexibiliteit een winst. Atleten en trainers kunnen hun sport beoefenen wanneer ze maar willen. Op elk moment beschikt de faciliteitsbeheerder over een controlepaneel dat de status van de volledige verlichting aangeeft. "Met de nieuwe armaturen krijg je zin om langer te trainen," zegt Laura, een gelukkige atlete. "Ik kan mijn training plannen zoals ik wil. Het licht is hetzelfde, zowel ’s nachts als overdag. De intensiteit past zich aan de behoeften aan en dat komt de club helemaal ten goede ..."

   

  OptiVision LED


  Het Philips OptiVision LED-schijnwerpersysteem, het allernieuwste in ledtechnologie met hoge efficiëntie, biedt een complete verlichtingsoplossing voor terrein- en recreatiesportve...

  PerfectPlay


  Met PerfectPlay kun je met één druk op de knop via een panel, tablet of smartphone je lichtinstellingen veranderen.
   

  Gerelateerde cases