U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Onweerstaanbare

  presentatie

  Eataly
  Rome, Italië

     

  Ontdek wat winkelverlichting kan doen met winkelbezoekers in Eataly, Rome.
  Gevel van Eataly, Rome, verlicht door verlichting van Philips

  We zijn erg blij met
  het resultaat. 

  Al onze klanten complimenteren ons met de verlichting. We hebben liever dat ze ons complimenteren met ons eten, maar verlichting is ook OK!"

   

  - Oscar Farinetti, oprichter van Eataly

  LED-winkelverlichting van Philips
  Eataly-winkel verlicht met winkelverlichting van Philips

  De uitdaging van de klant


  Eataly maakt Rome trots. Deze megastore met vier verdiepingen waar je markten, restaurants en cursusfaciliteiten vindt, laat de wereld zien waarom Italië beroemd is om zijn eten. Voor de opening van de winkel in juni 2012 had Philips precies negen maanden om een stralend winkelverlichtingsconcept te ontwerpen.
  Overzicht van de Eataly-store in Rome, verlicht met Philips-winkelverlichting

  De juiste verlichting

   

  Voor een gastronomische reus als Eataly moest alles uit de kast worden gehaald. Samen met Luceplan, een ontwerpbedrijf dat eigendom is van Philips, gingen we aan de slag om een aantrekkelijke winkelambiance te ontwerpen. Voor algemene verlichting en de verlichting van de verkoopvloer gebruikten we StyliD-spots voor spanningsrailmontage. Deze lampen kunnen de ruimte vullen met een helder, fris licht of een subtielere ambiance scheppen voor meer verfijnde delen van de winkel als de wijnafdeling.

   

  Voor de verlichting van de schappen kozen we voor Maxos LED-panelen, die het licht effectief richten op de verkoopartikelen en elk product optimaal tot zijn recht laten komen. LED-winkelverlichting werd aangebracht op het exterieur van de voorgevel, waar Philips eW Graze Powercore-lampen werden geïnstalleerd, en buiten, waar DecoScene LED-armaturen verzonken werden geplaatst in het trottoir. De vensters zijn van binnenuit verlicht met Philips iColor Graze Powercore-lampen, die zowel statische als dynamische lichtdisplays mogelijk maken. Het exterieur ziet er fantastisch uit met de nieuwe verlichting en trekt veel klanten naar de winkel.

   

  In de conferentiezaal is een andere recente innovatie toegepast. Luminous textiles, LED-panelen overdekt met Kvadrat-textiel, zorgen voor schitterende lichtdisplays vanuit de wanden. Hiermee schept Eataly een unieke atmosfeer die bezoekers nooit meer zullen vergeten.

   

  Sinds de start is Eataly met 25.000 bezoekers per dag een groot succes. Licht heeft in dit succesverhaal een belangrijke rol gespeeld door klanten aan te trekken en door de winkel te gidsen, en door onvergetelijke winkelervaringen te creëren.

   

  Leer meer over onze verlichtingssytemen voor winkels en horeca

   

  Luminous textile

     

  Luminous Textile

  Wanden die gloeien van kleur en licht

  Bekijk product

  Gerelateerde cases

  Bekijk alle mogelijkheden op het gebied van supermarkten en grote winkelketens.