U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Stadsomgeving

  tijdloos belicht

  Metronomis LED,
  Naestved, Denemarken


  Verlichting die perfect past bij de omgeving in de Ringstedgade. Modern en klassiek tegelijkertijd.
  Straatverlichting Naestved Denemarken

  Het tijdloze
  ontwerp is

  heel geschikt voor een stadsomgeving, en LED-verlichting hebben bovendien grote milieuvoordelen."

   

  - Chief Executive Officer Bjarne Andreasen van NK-Vejlys A/S.

  Ringstedgade straatverlichting
  Naestved verlichting

  De wens van de klant

   

  De gemeente Naestved was toe aan vernieuwing van Ringstedgade in het centrum inclusief straatverlichting. Ze wilden een oplossing die op een natuurlijke manier onderdeel zou uitmaken van de faaie oude gebouwen en het drukke, modern bedrijfsleven in de stedelijke omgeving. Daarnaast vonden ze de milieuvoordelen van LED-verlichting met een lager energieverbruik en minder CO2-uitstoot belangrijk.

  Naestved Philips verlichting

  De juiste verlichting 

   

  Metronomis LED is een uiterst flexibele serie technisch geavanceerde LED armaturen met een eenvoudig, strak en tijdloos ontwerp. Met zijn traditionele, klassieke ontwerp en innovatieve ledtechnologie is Metronomis LED bij uitstek geschikt voor stedelijke omgevingen, of de architectuur nu historisch of hedendaags is of uit een mengeling van stijlen bestaat. Tegelijkertijd biedt Metronomis LED de mogelijkheid om te wisselen tussen verschillende lichteffecten in en rond de armatuur. Er kan bijvoorbeeld worden geëxperimenteerd met licht en schaduw, verschillende patronen met warm en bijvoorbeeld diffuus licht.


  Naestved was al een prachtige gemeente, maar door de nieuwe straatverlichting worden de straten een beetje meer magisch.

   

  Leer meer over LED-verlichting voor publieke ruimten

  • Metronomis LED BDS670
   Metronomis LED BDS670
   Metronomis LED is de eerste reeks paaltoparmaturen ter wereld die een palet van lichteffecten biedt waarmee aan projecten een unieke contextuele of esthetische touch verleend kan w...
  • DecoScene LED BBP623
   DecoScene LED BBP623
   DecoScene LED is ontworpen om het optimale opwaartse verlichtingseffect te produceren: van hoogvermogen floodlighting tot meer subtiele effecten zoals accentverlichting. Zijn uniek...

  Gerelateerde cases