U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Innovatieve UrbanSky

  verlicht Stuttgart

  Weimarstrasse,
  Stuttgart, Duitsland


  Philips Lighting Project - De Weimarstrasse in Stuttgart wordt verlicht met UrbanSky, een maatwerk LED-oplossing.
  Harmonieuze straatverlichting Stuttgart

  Elke stad wil een
  harmonieus

  totaalbeeld presenteren. Stuttgart heeft dat opnieuw gerealiseerd dankzij de innovatieve UrbanSky. De LED armatuur is speciaal ontwikkeld voor de kabelophangsystemen die typerend zijn voor Stuttgart en die te zien zijn in elke straat."

   

  - Heiko Haas, Teamleider Afdeling Straatverlichting, EnBW Stuttgart.

  LED technologie Duitsland
  Weimarstrasse verlichting

  De wens van de klant

   

  Stuttgard was klaar voor een innovatieve lichtoplossing. Het doel was ontwikkeling van een moderne, aantrekkelijke LED-oplossing voor de armaturen aan de kabels. De eisen: een energiebesparing van ongeveer 30%, 's nachts als visuele gids voor weggebruikers functioneren en een uniform en gestandaardiseerd lichtbeeld geven, met een zachte verlichting van de gevels van de huizen.

  Weimarstrasse Stuttgart Philips

  De juiste verlichting 

   

  De Weimarstraße in Stuttgart werd het pilotproject van een unieke samenwerking tussen Philips, EnBW, de energieleverancier die verantwoordelijk is voor het operationele beheer van de straatverlichting en podpod design.

   

  EnBW was tijdens het hele ontwikkelproces verantwoordelijk voor de te sluiten overeenkomsten met de vertegenwoordigers van de stad Stuttgart en had een aanzienlijke invloed op de technische specificaties, met name op het punt van installatiegemak en onderhoud. Dit leidde tot het ontwerpen van een effectieve en aantrekkelijke lichtoplossing: de moderne UrbanSky met de verwisselbare LEDGINE-module (max. 64 leds) voor de maximalisering van de energie-efficiëntie.

   

  In september 2011 zijn in de Weimarstraße de eerste drie prototypen van UrbanSky gerealiseerd. Stuttgart is van plan om de armaturen in zijn reeks verlichtingsoplossingen op te nemen en ze ook op andere locaties te gebruiken. De UrbanSky geeft een prettige visuele indruk en geeft bewoners een veilig gevoel.

  Leer meer over onze systemen voor openbare verlichting

  Gerelateerde cases