U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Geavanceerde

  zorg de klok rond

  Asklepios Kliniek
  Barmbek, Duitsland

     

  Ontdek hoe verlichting voor de gezondheidszorg Asklepios Barmbek helpt 24 uur per dag zorg te bieden.
  Verlichting van de gevel van de Asklepios Kliniek Barmbek door Philips Lighting

  Bij Asklepios Kliniek

  hebben we ervoor getekend

  in overeenstemming met het Green Hospital Program. Daarom gebruiken we in onze ziekenhuisgangen een moderne LED-verlichtingsoplossing die zowel energiezuinig als duurzaam is; die werd geleverd door onze partner Philips. Dat is heel belangrijk voor ons, want alle gangen moeten de klok rond verlicht zijn."

   

  -Stefan Tefke, Ziekenhuismanager, Technologie-Inkoop-Logistiek-IT

  Philips Lighting verlicht de gangen van de Asklepios Kliniek Barmbek in Duitsland

  De uitdaging van de klant


  Asklepios is toonaangevend in de moderne geneeskunde. Met 150 vestigingen in heel Duitsland is zij de grootste exploitant van particuliere ziekenhuizen in Europa. Toen de vestiging in Barmbek tekende voor het nieuwe Green Hospital-programma van de overheid, had zij een manier nodig om de duurzaamheid te verhogen zonder de 24-uurs zorg die zij biedt te verstoren.
  Gangen van de Asklepios Kliniek Barmbek verlicht door Philips Lighting

  De juiste verlichting

   

  De eerste stap was het vervangen van de 3600 fluorescentiebuizen in de gangen door MASTER LEDtubes. Deze lampen vergemakkelijken de navigatie in de gangen met helder, comfortabel licht. Daarnaast bieden deze buizen knippervrije prestaties, verbruiken ze minimale energie en gaan ze driemaal langer mee dan fluorescentiebuizen. Ook installeerden we 944 LuxSpace‑ en 577 LuxSpace mini‑lampen in de gangen.

   

  De nieuwe armaturen leveren vele jaren voortdurende energiebesparing zonder onderhoud. De opwaardering ging verder in de badkamers en toiletten, waar we 78 LuxSpace Compact Power downlights installeerden. Voor de algemene verlichting in de andere ruimten installeerden we 1000 MASTER LEDspot GU 5.3-lampen. De nieuwe armaturen leveren licht met de hoge kwaliteit die de medewerkers nodig hebben voor een goed zicht, terwijl ze tevens een verkwikkende sfeer leveren voor patiënten en bezoekers. Nu aan alle eisen is voldaan, helpt de ziekenhuisverlichting elke dag weer de mensen bij hun herstelproces.

   

  Sinds de overschakeling naar LED´s is het energieverbruik in de gerenoveerde ruimten gedaald met een substantiële 1.172.290 kWh per jaar (21%). De totale besparingen voor het ziekenhuis bedragen omstreeks € 164.120 en de CO₂-uitstoot is enorm verminderd. Doordat de LED-lampen ook nog eens een levensduur hebben van 50.000 uur, worden de onderhoudskosten verlaagd en verstoringen geminimaliseerd.

   

  Leer meer over onze LED-bedrijfsverlichting

  • MASTER LEDtube EM/MAINS T8
   MASTER LEDtube EM/MAINS T8
   De Philips MASTER LEDtube integreert een LED-lichtbron in de vorm van een traditionele lineaire fluorescentielamp die geschikt is voor armaturen met electromagnetische voorschakela...
  • MASTER Value LEDspot MV - GU10
   MASTER Value LEDspot MV - GU10
   De MASTER VALUE geeft een warme, op halogeen lijkende accentlichtbundel en is daarom de perfecte lamp voor spotverlichting. Door de hoge CRI waarde kan deze lamp kleuren natuurlijk...

  Gerelateerde cases